Незнам кој пакет го имаш ти ама еве како е кај мене, исто КабелТел
Тоа што го нема Пинк според тебе телевизијата е срање? Јас си ставив дигитална ТВ и има многу супер канали и стварно незнам кој друг провајдер има подобри понуди и со квалитет и со цена.
500 пакет и фазла пари за интернет не давам, основните работи ми требаат фејсбук и кајгана. и како што реков задоволен сум од интернетот.
а ако беше внимателен додека читаше ќе забележеше дека
пендракот ме боли за пинк и така ја немав ни инсталирано на телевизорот, ама остала раја масовни протести спрема поради недостигот на шабанарија на телевизија. на телевизијата на кејблтел веќе 3 месеци им врти истата порака дека се во преговори со пинк за да ја пренесуваат.
ХРТ 2 (како што реков и погоре АКО ЧИТАШЕ) е најбараната телевизија со оглед на тоа дека пренесува редовно големи утакмици од сите европски лиги, и сите дербиња кои се случуваат во европа сабота и недела.
инаку аналогната телевизија има 60 канали од кои: 10 не работат, 20 се со снег на сликата или сенка позад, на ниедна странска немаат никаков превод, единствени телевизии кои редовно работат асално се македонските мтв, телма, сител канал 5 итн... а во последно време се случува и да замрзне сликата и да стои НЕМА СИГНАЛ.
Call Центарот им е катастрофа, 212 - 364 е за интернет, еднаш на 2 години ти се случува да ти се јават а кога ќе ти се јават единствено упатство им е да го рестартираш компјутерот.
каблетабле работи во градов поради тоа што е монопол, ги има земено корисниците здраво за готово и ги уценува, да не влезеше телекабел тука на пазарот сега интернетот сигурно ќе беше 2 пати поскап.
аха и баш сега ми текна, кога влегоа во скопје каблетабле кога лупнаа 10 гига 500 денари а во велес уште 5 месеци после тоа фуравме 500 денари 1 гига со доплаќање над лимитот. баш се сеќавам кога се бунеа бааги народ.