Велес

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Велешани,има ли школа за тенис и кој е инструктор?
Не знам дали има, ама во секој случај нема слободен термин. Јас не ни можев да замислам дека во Велес има деца што континуирано тренираат и дека имало закажано термини за играње, па зафатено е по цели денови. Кога сакав онака рекреативно да пробам да играм, ми кажаа дека можам некаде после 1 навечер да најдам термин, оти до тогаш е зафатено.
Веројатно ќе треба да ги почекам двете нови тениски игралишта за да видам дали ме бива за тенис и да ослабам малку:)Тогаш можеби ако не се поскржавам, да си побарам и тренер па да ти кажам:)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Велешани,има ли школа за тенис и кој е инструктор?
Барај го Јорданов Драган( прекар ЛИЈАТА), еден од сопствениците на кафичов Ескејп е.
Мислам дека е инструктор, а ако не е ќе ти објасни кој, што, како и каде...пошто гледам постојано се вртка, 24/7 е таму.

Aко неможеш да го најдеш, на ФБ е пишан Jordanov Dragan.

М

Мартин`

Гостин
Велешани да не знае некој дали конечно доделија тендер на некоја авто школа да може да се полага конечно ?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
^Не доделиле уште, отприлика у следниве 2 недели ќе ви биде готово тоа :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
викаа од септември па ќе видиме.

Член од
1 јули 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0

кај мене редовно е овака, не се поместува.
иначе вчера ми снема интернет, им се јавив одма дојдоа средија за 10 минути се врати интернетов. Како да знаеја дека ги пцујам на фан странава на фејсбук. :)

телевизијата е иначе срање, ќе барам нешо од телекабел, разбрав дека давале ХРТ 2 таму, и пинк давале, ама сеедно ми е за пинк оти и така ја немав наместено на телевизорот.
Незнам кој пакет го имаш ти ама еве како е кај мене, исто КабелТел

Тоа што го нема Пинк според тебе телевизијата е срање? Јас си ставив дигитална ТВ и има многу супер канали и стварно незнам кој друг провајдер има подобри понуди и со квалитет и со цена.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
Незнам кој пакет го имаш ти ама еве како е кај мене, исто КабелТел

Тоа што го нема Пинк според тебе телевизијата е срање? Јас си ставив дигитална ТВ и има многу супер канали и стварно незнам кој друг провајдер има подобри понуди и со квалитет и со цена.
500 пакет и фазла пари за интернет не давам, основните работи ми требаат фејсбук и кајгана. и како што реков задоволен сум од интернетот.

а ако беше внимателен додека читаше ќе забележеше дека пендракот ме боли за пинк и така ја немав ни инсталирано на телевизорот, ама остала раја масовни протести спрема поради недостигот на шабанарија на телевизија. на телевизијата на кејблтел веќе 3 месеци им врти истата порака дека се во преговори со пинк за да ја пренесуваат.

ХРТ 2 (како што реков и погоре АКО ЧИТАШЕ) е најбараната телевизија со оглед на тоа дека пренесува редовно големи утакмици од сите европски лиги, и сите дербиња кои се случуваат во европа сабота и недела.
инаку аналогната телевизија има 60 канали од кои: 10 не работат, 20 се со снег на сликата или сенка позад, на ниедна странска немаат никаков превод, единствени телевизии кои редовно работат асално се македонските мтв, телма, сител канал 5 итн... а во последно време се случува и да замрзне сликата и да стои НЕМА СИГНАЛ.
Call Центарот им е катастрофа, 212 - 364 е за интернет, еднаш на 2 години ти се случува да ти се јават а кога ќе ти се јават единствено упатство им е да го рестартираш компјутерот.

каблетабле работи во градов поради тоа што е монопол, ги има земено корисниците здраво за готово и ги уценува, да не влезеше телекабел тука на пазарот сега интернетот сигурно ќе беше 2 пати поскап.

аха и баш сега ми текна, кога влегоа во скопје каблетабле кога лупнаа 10 гига 500 денари а во велес уште 5 месеци после тоа фуравме 500 денари 1 гига со доплаќање над лимитот. баш се сеќавам кога се бунеа бааги народ.

Член од
1 јули 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Што знам кај мене сите канали ги има и сите се со супер слика (аналогна и дигитална). Ако имаш лоша слика можно е некој од комшиите да ти краде од кабловската :) А за телекабел не сум знаел дека ги има и во велес. Како и да е, мене ми одговара што го нуди каблетел и ќе останам кај нив.

S

smart ass

Гостин
500 пакет и фазла пари за интернет не давам, основните работи ми требаат фејсбук и кајгана. и како што реков задоволен сум од интернетот.

а ако беше внимателен додека читаше ќе забележеше дека пендракот ме боли за пинк и така ја немав ни инсталирано на телевизорот, ама остала раја масовни протести спрема поради недостигот на шабанарија на телевизија. на телевизијата на кејблтел веќе 3 месеци им врти истата порака дека се во преговори со пинк за да ја пренесуваат.

ХРТ 2 (како што реков и погоре АКО ЧИТАШЕ) е најбараната телевизија со оглед на тоа дека пренесува редовно големи утакмици од сите европски лиги, и сите дербиња кои се случуваат во европа сабота и недела.

Call Центарот им е катастрофа
, 212 - 364 е за интернет, еднаш на 2 години ти се случува да ти се јават а кога ќе ти се јават единствено упатство им е да го рестартираш компјутерот.
.
Абе има и друго корисно на интернет освен Фејсбук и кајгана,има книги,податоци,студии и.т.н али имај предвид 99% е шунд...да не забегаш накај конспирасиве:)
они имаат сајтови ахах

оа фуравме 500 денари 1 гига со доплаќање над лимитот. баш се сеќавам кога се бунеа бааги народ
ЕВРЕИ Велат дека Велешани се:toe:

Кога било ова бунење???Како се изрази,каков беше револтот-и нормално кажи епилог:)

Јас не знам за забуна во нашиов кабул:)

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
Абе има и друго корисно на интернет освен Фејсбук и кајгана,има книги,податоци,студии и.т.н али имај предвид 99% е шунд...да не забегаш накај конспирасиве:)
они имаат сајтови ахах

ЕВРЕИ Велат дека Велешани се:toe:

Кога било ова бунење???Како се изрази,каков беше револтот-и нормално кажи епилог:)

Јас не знам за забуна во нашиов кабул:)
така ми е зборот па ти, најнормално дека отварам и други портали, ама повеќето се нешто вести, занимливости и останати работи кои ти одвлекуваат внимание, зборот ми е дека не користам интернет за да симињам филмови, игри и останати работи над 1 гига, на крајот на месецот едвај 1 трошам и главна причина за тоа е мрежата на кејблтел што пак ми го потврдува зборот дека имаат одличен интернет.

За пинк. Кога ја исклучија знам(пошто имам другарчиња сарбоши) дека луѓето се јавуваа по 2 пати на ден да прашаат кога ќе ја пуштат, после одкога објавија дека само бум имала право да ја пренесува луѓето си се префрлија. кога имам плаќано сметка знам имаше гужва од луѓе кои прашуваа што е со пинк, а и на фејсбук правеа групи.

п.с. Велешани не се Евреи, велешани се СУПЕР ЕВРЕИ. Евреин да дојде ќе го заебат.

S

smart ass

Гостин
Зеленко+

Но Сепак не дозволувај "Мрежата" да те Ограничува-не е само филмој на нет,имаш и едукативен карактер на пример,па студии бла бла...

За пинк..не коментирам-со ТВ не се дружам баш:toe:

А што е Пинк освен Срање у боја!!

П.С на времето Во велес рајата ја гледаше свадбата на Аркан и Марките:vozbud:

Оргазмично им беше.

Ја па аркан по друго го знаев:)

S

smart ass

Гостин
Во Велес Имаме "Бугарска Библиотека" кај Бугарската "Амбасада",Бугарија донирала 900 книги :)

Локална лоботомија се прави-немојте да бидете дел од неа.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
Во Велес Имаме "Бугарска Библиотека" кај Бугарската "Амбасада",Бугарија донирала 900 книги :)

Локална лоботомија се прави-немојте да бидете дел од неа.
гага гас-папир само улав нема да земе :)

C

cige

Гостин
КАБУЛ.....таков е градот-афган стајл:)

Рајата...РАЈА:toe:
Абе сакаш да ти купам нокшир, или арно ти е тука да сереш.:sakas_ust
одамна не ми е отворена темава, и ги читам последниве 10-тина страни, и што да видам, он најпаметниот на сите им го реплицира истото, абе кај ги наби тие комплекси.. btw..абе стварно има евреи во кабул, таму не беа сите строго муслимани-авганистанци староседелци, или евреите намирисале таму нешто за цицање па се населиле

Kajgana Shop

На врв Bottom