Велес

I

InF3cTeD

Гостин
Тебе изгледа ти кажувале за Ревелин, ама си разбрал Гламур:nesum:
не другар не сум разбрал погрешно...информацијата ми е од еден другар кој е застапник за Xenia вотка и бил на разговор со газдите за вотката и така му рекле....а он ми кажа мене
@la loca
кога сакате договорете се велешаниве еве ајс бој ми пиша сакал и он..па да се собереме да се упознаеме

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Ајде и сум за да се собереме на кафе да се упознаеме.. ово оно.... такви работи... :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ла лока сака да се собереме..:pipi:
во сабота во 13 или 14 часот... на утринско кафе или на седенка у паркот хахахах...кажете кај сакате...

S

smart ass

Гостин
во сабота во 13 или 14 часот... на утринско кафе или на седенка у паркот хахахах...кажете кај сакате...
може ли и ја да дојдам:)

Ја би ипак за на кафе некаде.. :)
Сталкер изврши ја мисијата имаш козакс од мене:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас сум за у 14 часот по кафичиве да се седне некаде:toe:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
е вака сеа нека биде у 14 часот пред жани и ако сме повеќе ќе одиме у младински а ако сме помалку ќе ојме по кафичиве негде на кафенцеееее..???
може така????????

п.с може да дојде секој кој ќе посака без разлика од каде е :pipi:

п.п.с и кажете на повеќе кајганџии што ги знаете да дојдат да се видиме кој сме и што сме и зошто сме...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
е вака сеа нека биде у 14 часот пред жани и ако сме повеќе ќе одиме у младински а ако сме помалку ќе ојме по кафичиве негде на кафенцеееее..???
може така????????

п.с може да дојде секој кој ќе посака без разлика од каде е :pipi:

п.п.с и кажете на повеќе кајганџии што ги знаете да дојдат да се видиме кој сме и што сме и зошто сме...
Ок договорено во сабота во 14:00 пред жани. И дај пишете кој ќе идете
1. Iceboy

C

cige

Гостин
не другар не сум разбрал погрешно...информацијата ми е од еден другар кој е застапник за Xenia вотка и бил на разговор со газдите за вотката и така му рекле....а он ми кажа мене
@la loca
кога сакате договорете се велешаниве еве ајс бој ми пиша сакал и он..па да се собереме да се упознаеме
Боше ли ти е другар?
Или Баже?
Изгледа јас и ти се познаваме:toe:

I

InF3cTeD

Гостин
Боше ли ти е другар?
Или Баже?
Изгледа јас и ти се познаваме:toe:
и со двајцата се знам ама со Баже повеќе живеам...а ти си??

п.с.во сабота во 14 часот ја неможам пошто сум 2 смена на работа...ако може некако да се смени за во недела ќе можам...ако не ќе барам смена за во сабота...

Kajgana Shop

На врв Bottom