Велес

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
и со двајцата се знам ама со Баже повеќе живеам...а ти си??

п.с.во сабота во 14 часот ја неможам пошто сум 2 смена на работа...ако може некако да се смени за во недела ќе можам...ако не ќе барам смена за во сабота...
Мене преку ден ми одговара и во сабота и во недела. Вие само кажете кога вас ви одговара јас идам обавезно :)

I

InF3cTeD

Гостин
епа нека кажат другиве шо сакаат да се собереме дали може недела во 14 или не...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ај глеј барај смена за у сабота прва да бидеш пошто тогаш е веќе дог у недела не можам па ја :toe: така да ајде глеј у сабота у 14....

следечи кој ќе иде???

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
ај глеј барај смена за у сабота прва да бидеш пошто тогаш е веќе дог у недела не можам па ја :toe: така да ајде глеј у сабота у 14....

следечи кој ќе иде???
Јас и реков на Darling ми рече дека ако и одговарал терминот ќе дошла. ќе и кажам јас неа утре нашколо па ќе ви пренесам, оти гледам нешто ја нема да пише да не нема дома нет незнам шо е работава.

S

smart ass

Гостин
велешани покажаа завидно ниво на когнитивни способности и покрај топилница.

се шалам секако...луѓе вие како ќе се договорите така ја у петок идам у велес па ако е сабота се глеаме ако е недела пак исто како вас ви одговара
:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да да во 14 часот во сабота сите нацртани пред жани. И дај стварно пишете кои ќе идете за сигурно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom