Велес

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Шуќур ќе има каде да се оди есенва и зимово, дури од толку избор човек да не знае кај да отиде попрво. А да не знае некој шо ќе се случува со Ревелин. Го реновираат или ќе прават нешто друго (мене ми спомнаа дека ќе било сега стриптиз-бар:toe::vozbud:)

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Шуќур ќе има каде да се оди есенва и зимово, дури од толку избор човек да не знае кај да отиде попрво. А да не знае некој шо ќе се случува со Ревелин. Го реновираат или ќе прават нешто друго (мене ми спомнаа дека ќе било сега стриптиз-бар:toe::vozbud:)
Да и јас така разбрав дека ќе го правеле стриптиз бар, некој скопјанец го земал под наем, внатре се реновираше, ќе било јако.

C

cige

Гостин
зимаат дилерите..мислев ако се способни за работа(ЧЕСНА) нека работат за 1500евра пак ке спечалат инаку на еден дилер иде една жртва тие се индиректни убијци:toe:
на еден дилер идат повеќе жртви логички ако размислиш, дали може некој да опстане од еден муштерија

ако можеш помини денски, прават андерграунд, копаат внатре, и вратата е отворена, се се гледа внатре

S

smart ass

Гостин
ееејј супер на рајата стриптиз бар ке се испотепаат кој да пипне прв затоа поарно би било да се организира младината јас навистина не ве разбирам па можете организирано да делувате против девијантните појави како и да волонтирате...дадете пример:smir:

еден дилер идат повеќе жртви логички ако размислиш, дали може некој нада опстане од еден муштерија

ако можеш помини денски, прават андерграунд, копаат внатре, и вратата е отворена, се се гледа внатре
мислев еден го губи животот а овие возат бмв...цццц па и ги оправдуваат

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Вистина ли е дека на отварањето на DOWN TOWN прв гостин ке биде talamasca????
:vozbud::vozbud::vozbud: и дека немало да носат турбо фолк пејачи туку само Dj,такви муабети се шират низ градов,а колку е вистина не знам :toe:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Вистина ли е дека на отварањето на DOWN TOWN прв гостин ке биде talamasca????
:vozbud::vozbud::vozbud: и дека немало да носат турбо фолк пејачи туку само Dj,такви муабети се шират низ градов,а колку е вистина не знам :toe:
Kе го отвараат Down town??????

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Kе го отвараат Down town??????
Шо бе ти дури сега разбираш. Топ тема е низ град веќе 3 недели. Само шо се некои нови датуми кажуваат, последен шо го слушнав беше дека на 23 септември ќе се отварало:toe:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Шо бе ти дури сега разбираш. Топ тема е низ град веќе 3 недели. Само шо се некои нови датуми кажуваат, последен шо го слушнав беше дека на 23 септември ќе се отварало:toe:
Па добро, го најде човекот за дискотеки што е информиран....
Во секој случај ке биде арно ако не ги мкнат тоа србинките само...
Да се дешава нешто у градов,цркнавме.

I

InF3cTeD

Гостин
даун таун ќе се отвара после 15 Октомври....барем така знам пошто чекам за работа...а шо и како ќе се носи не избрзувајте со кажување...оти се знае од шо највеќе имаше профит тој објект..а како шо знам истата таа екипа шо беше задолжена за настани во минатиот период на работење ќе биде и сеа така да...ќе почекаме да видиме шо ќе биде

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
даун таун ќе се отвара после 15 Октомври....барем така знам пошто чекам за работа...а шо и како ќе се носи не избрзувајте со кажување...оти се знае од шо највеќе имаше профит тој објект..а како шо знам истата таа екипа шо беше задолжена за настани во минатиот период на работење ќе биде и сеа така да...ќе почекаме да видиме шо ќе биде
Е да и за носење викаат дека сам на DЈ ќе било, српски пејачи немало да има. После кажуваа дека на отварањето моранди ќе пееле, па Роџер Санчез, па кај и да е и Мадона ќе запее на отварањето:tapp:

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
ееејј супер на рајата стриптиз бар ке се испотепаат кој да пипне прв затоа поарно би било да се организира младината јас навистина не ве разбирам па можете организирано да делувате против девијантните појави како и да волонтирате...дадете пример:smir:

мислев еден го губи животот а овие возат бмв...цццц па и ги оправдуваат
te citam ama treskas gluposti mnogu
preslusaj se

S

smart ass

Гостин
te citam ama treskas gluposti mnogu
preslusaj se
на еден дилер идат повеќе жртви логички ако размислиш, дали може некој да опстане од еден муштерија

заслужувам образложение ова е мислењето на хебоциг

а моето е дека просекот е по една жртва(значи смртен случај) од еден дилер на хероин екстази или пак кокаин-најсмртоносни се.

поради тоа поентата ми беше младината да не наоѓа идоли кај такви луѓе кои се продале за бугарски пасош па продаваат дрога(а можат и легално да работат-ама алчност) така да потребна е иницијатива кај младината да се сузбие овој негативен тренд-не треба да ви биде идол некој кој вози мерцедес со бугарски таблички оти газот го продал таму за да дила.

постојат здруженија кои се против борба со болестите на зависност и потребно е барем по некој волонтер,инаку на младината тешко и се пише посебно сега кога повеќето се вратени а отровот за глувци и пестицидите им ги продаваат на важите другари,познаници роднини-мислам дека сега сум јасен.:smir:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
нема веза за гостувањава што се шират низ градов сеуште ништо не се знае, не се знае ни кога ќе се отвара пошто сеуште се реновира..најверојатно после 15 како што кажа инфектед
е сеа не знам точно кога ќе се отвара инпакт?:toe:

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
заслужувам образложение ова е мислењето на хебоциг

а моето е дека просекот е по една жртва(значи смртен случај) од еден дилер на хероин екстази или пак кокаин-најсмртоносни се.

поради тоа поентата ми беше младината да не наоѓа идоли кај такви луѓе кои се продале за бугарски пасош па продаваат дрога(а можат и легално да работат-ама алчност) така да потребна е иницијатива кај младината да се сузбие овој негативен тренд-не треба да ви биде идол некој кој вози мерцедес со бугарски таблички оти газот го продал таму за да дила.

постојат здруженија кои се против борба со болестите на зависност и потребно е барем по некој волонтер,инаку на младината тешко и се пише посебно сега кога повеќето се вратени а отровот за глувци и пестицидите им ги продаваат на важите другари,познаници роднини-мислам дека сега сум јасен.:smir:
mnogu dobro te razbiram toa sto go kazuvas samo drugo mi bese poentata
nikoj ne gleda idol vo tie luge i toj biznis pa da vikaat lele ama sum mafijas
a toa sto se raboti e javna tajna samo blagodarenie na tie pari zivee pola grad.
obrt eden trosi drug zarabotuva i toj trosi tret zarabotuva i se e vo krug
a ako ne e nekoj od niv sto prodava na tie narkomani ke bide nekoj drug
epa podobro neka vlezat parite kaj nas otkolku kaj nekoj drug
toa sakav da go kazam

Kajgana Shop

На врв Bottom