А јас па цело време се чудам зошто у годината едвај еднаш се разболувам. Ама да бе тоа било работата, заборавив од Велес сум јас, бетер од Терминатор сум. Сум се наголтал метали повеќе отколку што вие другиве вода имаат пиено. Сто посто до тоа е работата:jaj:ја толку време живеам во градов здрав и прав мака неам од ништо сигурно се овоа тешкиве материјали што ме прават така цврст!
инаку да потсетам само како тешките метали влијаеа на штипските граѓани-почнувајки од оние што си ги трујат мажите па ги сечат на делови па се до делот каде штипските таксисти силуваат малолетни девојчиња!
Не се секирај, во Снупи прават пити и да врне и да вее и +40 степени да еАбе шо сте им запнале на питиве раат немаат од вас.Плус рано е за пити зимоска ке правиме муабет,на воа жешко јок пити,живи ненајадени :nenene::nenene:
:pos2:Pa ne ste svesni ludje kolku e kriminalen VELES
базент - базенНастрана питите,речников е ЗАКОН!
http://tirekovmirece.com/#recnik/а
-нема зборче шо го нема,еве помислете на некој велешки израз,се има на речников
-Во случај да го нема (шо не ми се верува),пријавете го и ќе го вметнат
Овој е од дамна изумрен, сум го слушнал само од старци.базент - базен
бацување - бакнување
веднага - веднаш
вишле - виделе
декшаај - извини
диќ - леле
Јак е речникот, нема шо.
Да ама вреди многу:pos2::pos2:Овој е од дамна изумрен, сум го слушнал само од старци.
Длабоко што?Утре на базен ексклузивно на ексклузивниот базенс снупи ЈОВАНА ДИПШИТ!
викам длабоко било во две метра па да ја удавиме у метро ипол :smir:Длабоко што?
иаме:smir:Ние велешаните имаме нај јак речник
Нај литературен е нашиотДемек треа да се гордееме оти иаме различен дијалект од правилниот Македонски?