Велес

Член од
1 март 2008
Мислења
63
Поени од реакции
3
Abe momce mlado, so seta pocit kon tebe, nema tuka serifi, smo prvo porasni.:drk::pos2:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Топилницата ја продадоа...а новите газди најавија дека планираат рестартирање..Ајде велешани на нозе

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
daaa daaa neka pocne pak da raboti ama ako ne kupat filtri jas licno so pridruzba na moite luge ke ja digneme vo vozduh cela taka da ...............

а мене уште понејасно ми е кога видов кај 22 саатот кога кажуваа Аце водеше со околу 300 гласа и си викам ајдее овој остана...кога другиот ден ми викаат изгубил....аууу скокав од радост...е сеа белки ќе видиме нешто повеќе од тротоари и фонтани низ градов

ke vidime za toa .....

C

cige

Гостин
Бев во неделата....првин во Снупи на најголемиот увијач што сум го видел :vozbud: а после и на кафенце,мислам Пронто се викаше,топ се луѓето,пријатни за муабет,опуштени...имате и убави девојки :back: поздрав Велес,се гледаме повторно набрзо
Се убаво ама кога ќе слушнам некој од друг град за Велес го почнува муабетот со Снупи ми се гади,
оти си мисли дека којзнае шо направил ако отишол да јаде од Снупи

R

Razorblade Kiss

Гостин
Aко чујат дека во она ресторанчено Медитеран толкава табла ставиле - макијато+кисела вода+џус=60 денари ,ќе привлечеме доста туристи :P :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ја морам да се пофалам пред некое време бев у Велес, и сум јадел у Снупи. Сањав за тој момент и ми се оствари конечно. :vozbud: Велес е прекрасен што го има Снупи. Мхм. :helou:

C

cige

Гостин
Ја морам да се пофалам пред некое време бев у Велес, и сум јадел у Снупи. Сањав за тој момент и ми се оствари конечно. :vozbud: Велес е прекрасен што го има Снупи. Мхм. :helou:
Па преку куров ако си јадел од Снупи.
Во вашиот град да не немате сендвичари.
Абе како Африканци се понашате бе гладна раја.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Се надевам го сфати неговиот цинизам. И дека Виктор го напиша тоа само да те испровоцира.
Не изгледа. :)
Смири нерви,на крај краишта не ти прават тебе трошок дома.:pos2:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Па преку куров ако си јадел од Снупи.
Во вашиот град да не немате сендвичари.
Абе како Африканци се понашате бе гладна раја.
Не викај така.
Во Скопје изгор им се цените по рестораните,а им даваат покакан сендвич полн стероиди у кромпир за 160 денара.Во ексклузивните ресторани треба да имаш позлатена картичка со годишна чланарина,а и забрането ти е да носиш фармеки и патичиња од битпазар.
Значи,желба на секој гладен скопјанец е да дојде да јаде во Снупи,па да јаде гомна дека само Снупи го има Велес и да се потсмева на велешани,успат благодарејќи му на пресветиот Аце-Снупи затоа што ги храни нивните неутешни желудници.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.028
Поени од реакции
435
kolku pijan svet postoel
cccccccccc

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Шо е воа бе...за сендвичари ли да се бедирате....леее оти се изврзавте вака :pos:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Шо е воа бе...за сендвичари ли да се бедирате....леее оти се изврзавте вака :pos:
Бачко,боље да се врзуеме за сендвичари,него да се трипаме и какаме од калаши. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom