Велес

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.608
Поени од реакции
14.447
Продавница или било што за штампање маички кај има знае некој ?

L

Ligeia

Гостин
Стереотипови на иста сцена со Бени и Нокаут? :eek:
Ќе отидам да ги видам легендите. Ама не е исто како на времето кога маваа фристајл антипоезија на амфи. Those were the days...
И имаше шутка доле на кругот каде летаа мартинки и луди панкери стандарТ на чело со Котe на кој му се бесеа на врат на чоекот :D.Ех...а концертот во Кастро што го имаа лани вредеше да се види,саде велешаана пак бевме иако ''ајвар и петарда не е исто'' :D.И јас одам во недела,ќе биде екстра но локацијата не ми се допаѓа :/

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Шо било ова со тепачкава пред Жито бре?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
И јас одам во недела,ќе биде екстра но локацијата не ми се допаѓа :/
Коте the invincible. :pos:
Туку, за стереотипови нема лоша локација. Напротив, колку полоша акустика-толку подобро. Колку по-крш, толку позабавно. На другиве "бендови" лошо им се пишува во сала.

L

Ligeia

Гостин
Коте the invincible. :pos:
Туку, за стереотипови нема лоша локација. Напротив, колку полоша акустика-толку подобро. Колку по-крш, толку позабавно. На другиве "бендови" лошо им се пишува во сала.
Да видиш што точки спремаат само,некни Исус ми прикажуваше во Паб како вежбале...ќе биде јако му реков обавезно Менка да ми ја свират...највеќе ме погодува,но секако Членот ќе ја изведе freestyle.:D

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Да видиш што точки спремаат само,некни Исус ми прикажуваше во Паб како вежбале...ќе биде јако му реков обавезно Менка да ми ја свират...највеќе ме погодува,но секако Членот ќе ја изведе freestyle.:D
Ја сакам Членот да влезе во Ози Озборн филм и да и' ја одгриза главата на пејачката на Памперс. :D
Стварно разнежнува песнава. A lyrical masterpiece. :place:

L

Ligeia

Гостин
Ја сакам Членот да влезе во Ози Озборн филм и да и' ја одгриза главата на пејачката на Памперс. :D
Стварно разнежнува песнава. A lyrical masterpiece. :place:
Ееее Баба...спомени...убаво беше тоа местенце за попладневно кафе и дремка на перниците.:/
Мене една од врвните философски мисли на Членот ми е:''Роден сум во гајба и не ми треба шајба...'' :D

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Пред гимназија Кочо Рацин - Велес, се собираме во 17:00 да одадеме почит кон жртвите на масакарот во Радишани. Бидете таму, понесете свеќа.

организирано од Гемиџии Велес

Kajgana Shop

На врв Bottom