M
MrzaRules
Гостин
кој се фациве бе...кај живеам ја беda ne znae nekoj povekje za tepackata kaj kruzniot? izgleda maslinkata, ruzinot i kepekot go pretepale papi.
uuu mafiiii...
кој се фациве бе...кај живеам ја беda ne znae nekoj povekje za tepackata kaj kruzniot? izgleda maslinkata, ruzinot i kepekot go pretepale papi.
uuu mafiiii...
Појма немам кој се,а и да ви кажам не си сакам да знам ...сигурно се некој одпад од луѓе за кои не сакам да си губам време....кој се фациве бе...кај живеам ја бе
eee makedonec, poarno 6to ne gi znae6.кој се фациве бе...кај живеам ја бе
тој е ружинот мислам....другиве не ги знамeee makedonec, poarno 6to ne gi znae6.
edniot ja ima otepano sopstvenata sestra vo paket so de4ko i oti ja fatil kako mu go inhalirala penisot.
И имаше шутка доле на кругот каде летаа мартинки и луди панкери стандарТ на чело со Котe на кој му се бесеа на врат на чоекот .Ех...а концертот во Кастро што го имаа лани вредеше да се види,саде велешаана пак бевме иако ''ајвар и петарда не е исто'' .И јас одам во недела,ќе биде екстра но локацијата не ми се допаѓа :/Стереотипови на иста сцена со Бени и Нокаут?
Ќе отидам да ги видам легендите. Ама не е исто како на времето кога маваа фристајл антипоезија на амфи. Those were the days...
Коте the invincible.И јас одам во недела,ќе биде екстра но локацијата не ми се допаѓа :/
Ако е за една маичка тешко дека некој ќе ти се нафати да ти штампа. Инаку, прашај во Ком Дизајн...Продавница или било што за штампање маички кај има знае некој ?
Имаш спроти тн “бугарска амбасада“ во зградите.. Ова она се вика бутикот.Продавница или било што за штампање маички кај има знае некој ?
Да видиш што точки спремаат само,некни Исус ми прикажуваше во Паб како вежбале...ќе биде јако му реков обавезно Менка да ми ја свират...највеќе ме погодува,но секако Членот ќе ја изведе freestyle.Коте the invincible.
Туку, за стереотипови нема лоша локација. Напротив, колку полоша акустика-толку подобро. Колку по-крш, толку позабавно. На другиве "бендови" лошо им се пишува во сала.
Ја сакам Членот да влезе во Ози Озборн филм и да и' ја одгриза главата на пејачката на Памперс.Да видиш што точки спремаат само,некни Исус ми прикажуваше во Паб како вежбале...ќе биде јако му реков обавезно Менка да ми ја свират...највеќе ме погодува,но секако Членот ќе ја изведе freestyle.
Ееее Баба...спомени...убаво беше тоа местенце за попладневно кафе и дремка на перниците.:/Ја сакам Членот да влезе во Ози Озборн филм и да и' ја одгриза главата на пејачката на Памперс.
Стварно разнежнува песнава. A lyrical masterpiece.