Велес

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
ММ Печат, горе кај тезгите.
Мене ми земаа 500 ден. со моја блуза
штампаат 1 блуза ? оти ја прашував во ива 1 не штампаат само над 10. А иначе кај поточно се наоѓа да ми објасниш ? :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
штампаат 1 блуза ? оти ја прашував во ива 1 не штампаат само над 10. А иначе кај поточно се наоѓа да ми објасниш ? :)

затоа ти е толку скапо ако штампаш повеќе сигурно е поевтино бар јас доле кај пазариште кај што имам штампано.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
затоа ти е толку скапо ако штампаш повеќе сигурно е поевтино бар јас доле кај пазариште кај што имам штампано.
ама не мене една блуза ми треба само да ми иштампаат. Сега 500, 500 нека одат кога ми треба блузата, само кажете ми точно каде штампаат.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
ама не мене една блуза ми треба само да ми иштампаат. Сега 500, 500 нека одат кога ми треба блузата, само кажете ми точно каде штампаат.
Како што кажаа веќе ММ печат се вика, како книжара или така нешто е, се наоѓа над пазариште или под ДОС, до кинескиот дуќан првиот шо беше во редот со импресите.

I

InF3cTeD

Гостин
а да си прашаш во ком дизајн..мислам дека многу поевтино штампаат

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Како што кажаа веќе ММ печат се вика, како книжара или така нешто е, се наоѓа над пазариште или под ДОС, до кинескиот дуќан првиот шо беше во редот со импресите.
а да си прашаш во ком дизајн..мислам дека многу поевтино штампаат
Фала на информациите, сега кога веќе знам каде штампаат ќе си прашам и кај е поповолно таму ќе си иштампам. Инаку блузата ми е за на David Guetta :)

S

smart ass

Гостин
abe gleam i se cudam ima na forumov nekoj so ne e od veles be?
Јас бе....сум со нечиста крв!

Таква е климата во велес....оговарачка:pos2:
велашани се евреи патем-тоа е трансформерс

Јас ти велам Социјална Психологија,Лоботомија-истражувања САМО ВО ВЕЛЕС!!!!

Тоа на пазарен ден онака да прошеташ...не не!!
Тоа не е ОБИЧЕН ПАЗАР-туку ВЕЛЕШКИ ПАЗАР...и многу е некако ЈАКО:vozbud: да ја набљудуваш рајата,а инаку таму ќе најдеш дури и нешто од НАСА,па стари делови,од грамофони...бла бла..јас тие работи ги сакам па затоа одам чат пат...туу па еднаш МВР кога сакаше да ги брка браќата роми,ма и наши и секакви(Велес не е само....ВЕЛЕС Е е специјален случај:vozbud:....меѓу градовиве!!!) кои беа спроти жито:pos2::pos2:

Добар кризен менаџмент-без инциденти!!!

Вие па сте оделе за жива плескавица ебаве тоа...абе кај ви е умот бре

Овие ошле у Св.Димитрија на јадење...алоо какви христијани сте...ццц

Работава излева (В)инце (М)евце (Р)акија (О)хохооо или накратко ВМРО!

Поарно кај Чакарот имате македонка со кашкавал,90 ден,башка пива колку сакате....(ако сакате болки во стомакот-Дон Тони)...и она кај онаа ловџиската продавница Трофеј...и таму имате Храна.....ако не знаете дома да скувате....туј е**ти инстинктот пешачите два километра за храна,пиво и балон хелиум(башка цигари ГАГА:vozbud::pos2:)

Треба да се забрани продажба и комерцијала на вакви празници.

Зошто не е случај тоа со СВ.Илија м??

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435

Тоа не е ОБИЧЕН ПАЗАР-туку ВЕЛЕШКИ ПАЗАР...и многу е некако ЈАКО:vozbud: да ја набљудуваш рајата,а инаку таму ќе најдеш дури и нешто од НАСА,па стари делови,од грамофони...бла бла..јас тие работи ги сакам па затоа одам чат пат...туу па еднаш МВР кога сакаше да ги брка браќата роми,ма и наши и секакви(Велес не е само....ВЕЛЕС Е е специјален случај:vozbud:....меѓу градовиве!!!) кои беа спроти жито:pos2::pos2:

Поарно кај Чакарот имате македонка со кашкавал,90 ден,башка пива колку сакате....(ако сакате болки во стомакот-Дон Тони)...и она кај онаа ловџиската продавница Трофеј...и таму имате Храна.....ако не знаете дома да скувате....туј е**ти инстинктот пешачите два километра за храна,пиво и балон хелиум(башка цигари ГАГА:vozbud::pos2:)

ne be se gleda deka si najpameten gz ti
ova seto sto go nabroi go ima vo cela makedonija a i posiroko vo balkanot a ne samo vo veles
se gleda deka si setan gz od kol na kol
neli te nadenal nekoj do sega:vozbud:

S

smart ass

Гостин
СМИГЛ,не биди толку ЕМО бе даај жити се:pos2::pos2:

Туу значи колку ти удара никот,тоа е predictivity of Stupidity!!!!

Каде за жал вашата бело-сива маса се утнала....во тие води и колци.

Зошто се осеќаш навреден...освен ако не си таков:)

Трк таму нешто за смирување!!

Д

ДаркхарТ

Гостин

Ако мислиме за истиот Дон Тони, таму ако влезеш не верувам дека здрав и жив ќе излезеш :pos2::pos2::pos2::pos2:
Има биртии низ Велес:jaj:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Ако мислиме за истиот Дон Тони, таму ако влезеш не верувам дека здрав и жив ќе излезеш :pos2::pos2::pos2::pos2:
Има биртии низ Велес:jaj:
Дон тони кај нов мост до пругата што е кафанчето. Опиј се таму и легни на пругата :) Боља биртија/биртииче здравје :toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Дон тони кај нов мост до пругата што е кафанчето. Опиј се таму и легни на пругата :) Боља биртија/биртииче здравје :toe:
Хахахаха ете тој :icon_lol: Ама мислам уште едно исто такво има одма од кога ќе го поминеш мало мовче блиску кај автобуска :pos2:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Хахахаха ете тој :icon_lol: Ама мислам уште едно исто такво има одма од кога ќе го поминеш мало мовче блиску кај автобуска :pos2:
Тоа е ОСКАР:) (така се вика, ако мислиме на истото)

Инаку и тоа зад судот (кебапчилниџа Бети), тоа ти е биртија невидена.

Kajgana Shop

На врв Bottom