I
InF3cTeD
Гостин
и така вечерва ја немаше бистата на бугарон,си ја прибрал.Поминав ја со екипа да видиме дали стои ама нажалост ја немаше инаку
:violent1:
![Дуел :duel: :duel:](/styles/default/xenforo/emot/duel.gif)
Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.и така вечерва ја немаше бистата на бугарон,си ја прибрал.Поминав ја со екипа да видиме дали стои ама нажалост ја немаше инаку:violent1:
Хах, па никој нема ништо да направи, тоа е јасно. Кој е будала да гние за глупости? Некој фала ќе му рече? - Не би рекол...Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.
така ти мислиш...Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.
Ја како што гледам и мориња и ветрови почнаа да размислуваат....а некои од нив веќе и му се фанале...ин бистата,и на творот...така ти мислиш...
Ама кај се патриотитеееее???Хах, па никој нема ништо да направи, тоа е јасно. Кој е будала да гние за глупости? Некој фала ќе му рече? - Не би рекол...
Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја титака ти мислиш...
абе другарче и ја се сметам за најјак во Велес а шо и како се имам тепано не се фалам,па сеа он нека му ја мисли...:pop:Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти
шо праите бош муабет бе ...Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.
Познато ти е што прават лихварите кога нема да им ја вратиш каматата?
Епа види одприлика како одат работите.
Ќе се најде некоја скршена глава и ќе го среди него, никој не е најак.Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.
Заборави да кажеш дека има само четврто одделение завршено, во некое од околните села.шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ...![]()
Се сметам,од кај знаеш ти дека никој од останатите не ме смета за најјак,тие шо го добиле од мене сеа здраво ми викаат низ град,и не ми е познато што прават лихварите кога не им се враќа камата,пошто не се занимавам со тоа.Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.
да те потсетам шо пиша СЕ СМЕТА ЗА НАЈЈАК ВО ВЕЛЕС,тоа значи дека сам он се смета...а не дека го сметаат,ако го сметав за најјак во Велес немаше вчера да отидам во дворот негов.А тоа шо мавал 5 мажишта,ха у Велесов се ќе слушнеш,ја се имам мавано со специјалци во Скопје на Гратски Стадион на Источна трибина на натпревар Пелистер-Апоел (Куп на Уефа 1-во претколо) па никому ништо.Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти
За тоа кај потокот зборуваш? :шмизл:Чекај, тепал 5 "мажишта" човекот кој пред да успее да украде она што има денес, 2001 кога му флегоа татко ми со уште 2 полицајци ( прилично слаби луѓе ) и ги најдоа он со неговото семејство како спие на земја и откако се разбудија на коленици молење да не им го земат ни тоа мало куќинче што го имаа...Многу се менувале стварите за рок од неколку години, секоја чест :smir: