Велес

I

InF3cTeD

Гостин
и така вечерва ја немаше бистата на бугарон,си ја прибрал.Поминав ја со екипа да видиме дали стои ама нажалост ја немаше инаку :duel::violent1:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
и така вечерва ја немаше бистата на бугарон,си ја прибрал.Поминав ја со екипа да видиме дали стои ама нажалост ја немаше инаку :duel::violent1:
Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.
Хах, па никој нема ништо да направи, тоа е јасно. Кој е будала да гние за глупости? Некој фала ќе му рече? - Не би рекол...

S

smart ass

Гостин
така ти мислиш...
Ја како што гледам и мориња и ветрови почнаа да размислуваат....а некои од нив веќе и му се фанале...ин бистата,и на творот...

И како тоа бе УДБА имаме во бугарија ахахаха:pos2:

Овака вели драгче...Епаааа ако божидар димитров е од Удба тогаш и ЦЕЛА БУГАРИЈА СЕ СРБОКОМУНИСТИ:vozbud::pos2:

Туку како бе де на пописот на население да видиме чунки ТЕФТЕРО ШО ЌЕ КАЖЕ 65% македонци над 23% имаме албанци.тоа прави 88%,имаме Срби,Турци,Роми,+ бошњаци избегани од војната,тоа се останатите 12% и така имаме 100%.што не води до ЗАКЛУЧОКОТ-во Р. МАКЕДОНИЈА НЕМА БУГАРИ!!!!!!!!!!

ЕДИНСТВЕНИТЕ "БУГАРИ" ИМААТ ШИЗОФРЕНИЈАААА и Дуал персоналити ТРЕБА ПОД ХИТНО ТРЕТМАН пред да си наштетат сЕБЕси или на околината...

Имаме примери дека тие прават штети....јас велам една LOBOTOMY

+

Хах, па никој нема ништо да направи, тоа е јасно. Кој е будала да гние за глупости? Некој фала ќе му рече? - Не би рекол...
Ама кај се патриотитеееее???

Кај се мужиштата??

Најарно третман.

А на 6-ти остајте ги-игнор.

Исто и медиумиве треба.

Само неколку овластени лица да сликнат неколку фотки колку да се знае кои се и кој од нив од која болештина пати,до кој степен е па терапијата да биде соодветна:toe:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
^ Каква болештина?
Бугарлукот колку што знам во нашава државичка не се третира како болест :)

Дадов јас предлог, одзимање на државјанство и право на имот, па нека се слика после кај чичо Каракачанов или у пизду материну, може да бира...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
така ти мислиш...
Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти

I

InF3cTeD

Гостин
Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти
абе другарче и ја се сметам за најјак во Велес а шо и како се имам тепано не се фалам,па сеа он нека му ја мисли...:pop:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.
Познато ти е што прават лихварите кога нема да им ја вратиш каматата?
Епа види одприлика како одат работите.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.
шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ... :tapp:

А

Ајсшутер

Гостин
Ќе се најде некоја скршена глава и ќе го среди него, никој не е најак.

Д

ДаркхарТ

Гостин
шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ... :tapp:
Заборави да кажеш дека има само четврто одделение завршено, во некое од околните села.

I

InF3cTeD

Гостин
Се сметам,од кај знаеш ти дека никој од останатите не ме смета за најјак,тие шо го добиле од мене сеа здраво ми викаат низ град,и не ми е познато што прават лихварите кога не им се враќа камата,пошто не се занимавам со тоа.

да те потсетам шо пиша СЕ СМЕТА ЗА НАЈЈАК ВО ВЕЛЕС,тоа значи дека сам он се смета...а не дека го сметаат,ако го сметав за најјак во Велес немаше вчера да отидам во дворот негов.А тоа шо мавал 5 мажишта,ха у Велесов се ќе слушнеш,ја се имам мавано со специјалци во Скопје на Гратски Стадион на Источна трибина на натпревар Пелистер-Апоел (Куп на Уефа 1-во претколо) па никому ништо.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Чекај, тепал 5 "мажишта" човекот кој пред да успее да украде она што има денес, 2001 кога му флегоа татко ми со уште 2 полицајци ( прилично слаби луѓе ) и ги најдоа он со неговото семејство како спие на земја и откако се разбудија на коленици молење да не им го земат ни тоа мало куќинче што го имаа...Многу се менувале стварите за рок од неколку години, секоја чест :smir:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Чекај, тепал 5 "мажишта" човекот кој пред да успее да украде она што има денес, 2001 кога му флегоа татко ми со уште 2 полицајци ( прилично слаби луѓе ) и ги најдоа он со неговото семејство како спие на земја и откако се разбудија на коленици молење да не им го земат ни тоа мало куќинче што го имаа...Многу се менувале стварите за рок од неколку години, секоја чест :smir:
За тоа кај потокот зборуваш? :шмизл:

Kajgana Shop

На врв Bottom