Велес

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ако е единствена во градот ќе мора да ја обележите на google maps за да знаат посетителите каде да ја најдат :)
Имаш и бурек во "златни класја".Тоа ти се наоѓа на другиот крај од истиот мост :) Имаш жолта ознака од фирмата(з.класја):smir:

J

Johnny Stulic

Гостин
Имам појдено два пати и да не ми беше цимерот од факултет Велешанец и тоа од сој за кого немам зборови да го опишам, сите ама сите до еден буквално што војска, што по патувања, одмори итн, итн сум ги сретнал беа фалбаџии, го гледаш во воз се шверца со мене во купе ми кажува за порше дека имал на царина, го гледам тесла и чекан во зумбуло носи и работничките алишта ги враќа од перење и ми кажува дека е менаџер во Алкалоид изгледа јас сум малер со Велешаниве треба да ги посетам за да ме демантираат.:smir:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Ајде Велешани...

Ни се случи пред неколку месеци со другарите да поминиме низ Велес, одевме за Скопје, имавме намера бурек да јадиме. Од автобуската, преку мостот на Вардар па се до болницата никаде не успеавме да најдиме бурекџилница.

Се некој скара на кило, сендвичари бла бла бла.

Имате бе некаде бурекџилница на видно место???
Има и продавница за наочари, ама не си ја видел нели :)
Се шалам:)

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
Имам појдено два пати и да не ми беше цимерот од факултет Велешанец и тоа од сој за кого немам зборови да го опишам, сите ама сите до еден буквално што војска, што по патувања, одмори итн, итн сум ги сретнал беа фалбаџии, го гледаш во воз се шверца со мене во купе ми кажува за порше дека имал на царина, го гледам тесла и чекан во зумбуло носи и работничките алишта ги враќа од перење и ми кажува дека е менаџер во Алкалоид изгледа јас сум малер со Велешаниве треба да ги посетам за да ме демантираат.:smir:
Сигурно си се возел до Г`НГАТА тој има и ферари и порше и цеца ради него станува од место и уште еден куп бисери од неговиот лажачки арсенал............
П.С Човекот нема сол во очите, ам мисли дека му веруваат кога лаже!!!!!!

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Сигурно си се возел до Г`НГАТА тој има и ферари и порше и цеца ради него станува од место и уште еден куп бисери од неговиот лажачки арсенал............
Седи бе, Г'нгата рипнал од мостот во Вардар додека го бркала полиција, и гњурел некои два дена и излегол во канализација во Хамбург(ако не се лажам).:pos2:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Седи бе, Г'нгата рипнал од мостот во Вардар додека го бркала полиција, и гњурел некои два дена и излегол во канализација во Хамбург(ако не се лажам).:pos2:

така несто ... бтв : комсија ми е хахах :vozbud:

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
bez navreda za ostanative ama sakaat da ne izvregaat
ako si prosti i baras burek dosta e da prasas nekoj po pat i ke ti kazat a ne nie mangupite setani znaeme kade ima burek
koj prasa ne bara
a toj so cekanot ako jas sum talpadzija i se vozam u voz togas se znae deka sum siromasen lazov a sigurno i ti nemas porse be kolega ili pak kola ili kako ja vikate vie avtomobil pa se vozis so voz
i toa sedis vo sekakvo kupe
mangupite izumrea odamna sto se vozat so voz
a setanite luge ako ne znaat nesto si prasuvaat
mangupi breeeeee kako sto vikaat kaj nas vo veles so lopata da gi rines
eppppp mangupi beeeeeee

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
S

smart ass

Гостин
90% се

веруј да им дадеш апоен од 100 000 долари(има такви),скалпот ќе си го отсечат и парата ќе ја стават...колку да се ВИДИ:vozbud:

кој е којј:smir:

J

Johnny Stulic

Гостин
a toj so cekanot ako jas sum talpadzija i se vozam u voz togas se znae deka sum siromasen lazov a sigurno i ti nemas porse be kolega ili pak kola ili kako ja vikate vie avtomobil pa se vozis so voz
i toa sedis vo sekakvo kupe
mangupite izumrea odamna sto se vozat so voz
a setanite luge ako ne znaat nesto si prasuvaat
mangupi breeeeee kako sto vikaat kaj nas vo veles so lopata da gi rines
eppppp mangupi beeeeeee
Корка не бе немој да ја земаш лично ситуацијата јас реков дека има и Велешани кој не се фалбаџии за жал јас сретнав само еден :toe:, еве ако ти значи нешто немам порше море немам ни кола ама не ми претставувам проблем да кажам ако некој ме праша ова се ситуации кога без никаква иницијатива, ниту пак е некаква поента во контекст со муабетот си разврзува за тоа дека има и неговите лични успеси на секакви планови.
Ништо не е страшно да бидеш фалбаџија јас онака само ме интересираше да прашам затоа реков дека можи и јас да сум малер па ми се погодиле само мене Велешани фалбаџии еве и смарт ес потврдува.:nesum:

S

smart ass

Гостин
Ништо не е страшно да бидеш фалбаџија јас онака само ме интересираше да прашам затоа реков дека можи и јас да сум малер па ми се погодиле само мене Велешани фалбаџии еве и смарт ес потврдува.:nesum:
Да,навистина е така,нема што,социо-економската слика е следна.

ајјј ќе ги зачувам..ќе се гребам цигарчиња.

Две пеески=100ка...

-ај едно лифче у кладилница,цигарчиња и тамн едно кафенце у снупи..:pos2:

Охооо...ќе има палење кај ингилиз на скара и турбофол,а после во аквариус ќе бидам фаца...технаш ванаби франкфурт,а утре дента без пари-мада не е важно,сега мешето да се среди и да ме видат после гајле ми е.

Опаа:vozbud::vozbud:

ете тука е ударот-кога отворија China Shop велешани мислеа дека се во КИНА,и тоа одеа без лични карти,шетање.џаболебарење,такси....

Се што ти душа сака....само покажи ја.:vozbud:

СОН за секој велешанец...ма не е разменската вредност...да ја има,да ја милува да ја цуне:back:

Жално навистина но така е,тоа е реалноста од поранешен индустриски град,од порцеланка,текстилни фабрики,ХИВ...Брако...топилница-денеска некои опстанокот го најдоа продавајќи дрога-уништувајќи ја младината-безидејност,но најмногу се таксисти,има едно цело маало се таксисти,и да...најмногу има кинески мотори:toe:

Штета Велес е навистина феноменален град...маестрално-строго препорачливо за проучување социјална психологија...да видиш мајке му како секој е нај...па дури и по лоши работи-кажи еднаш се тепав со двајца...и ќе добиеш одговор како он четворица ги кутнал:pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кога умрел Аркан,Цеца му пуштила писмо:
Гнга не брини Аркан је жив
поздрав Цеца.

Седам јас на Маракана и кога гледам од таа страна Аркан.Вика,се дере,гнга бе,ти ли си бе гнга.И одам до него ја бутка Цеца,ми праи место
и вика две скопски (скопско на маракана моментот).

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кога умрел Аркан,Цеца му пуштила писмо:
Гнга не брини Аркан је жив
поздрав Цеца.

Седам јас на Маракана и кога гледам од таа страна Аркан.Вика,се дере,гнга бе,ти ли си бе гнга.И одам до него ја бутка Цеца,ми праи место
и вика две скопски (скопско на маракана моментот).
Ама го заборави моментот: Аркан вика :ајде сега цел стадион:ГНГА, ГНГА.... И цела Маракана ечи ГНГА, ГНГА...:vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ама го заборави моментот: Аркан вика :ајде сега цел стадион:ГНГА, ГНГА.... И цела Маракана ечи ГНГА, ГНГА...:vozbud:
Не ја знаев оваа :pos2:
Имаше милион со него.Оди гнга у кафана во Белград и го гледа Аркан на маса.Овој само што го здогледал ги избркал сите и го седнал Гнга до него и специјално за него Цеца пеела цела вечер на маса :)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Се враќа гнгата со мотор од друга држава.:pos2: Носел кацига. Го запираат џандари, гнгата ја вади кацигата а џандарите: оОоОо, извини гнга не те познавме можеш да одиШ.:icon_lol:

П.С Цар е човеков, не е свесен ни самиот колку лаже. Работи во пожарна. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom