Имаш и бурек во "златни класја".Тоа ти се наоѓа на другиот крај од истиот мост Имаш жолта ознака од фирмата(з.класја):smir:Ако е единствена во градот ќе мора да ја обележите на google maps за да знаат посетителите каде да ја најдат
Имаш и бурек во "златни класја".Тоа ти се наоѓа на другиот крај од истиот мост Имаш жолта ознака од фирмата(з.класја):smir:Ако е единствена во градот ќе мора да ја обележите на google maps за да знаат посетителите каде да ја најдат
Има и продавница за наочари, ама не си ја видел нелиАјде Велешани...
Ни се случи пред неколку месеци со другарите да поминиме низ Велес, одевме за Скопје, имавме намера бурек да јадиме. Од автобуската, преку мостот на Вардар па се до болницата никаде не успеавме да најдиме бурекџилница.
Се некој скара на кило, сендвичари бла бла бла.
Имате бе некаде бурекџилница на видно место???
Сигурно си се возел до Г`НГАТА тој има и ферари и порше и цеца ради него станува од место и уште еден куп бисери од неговиот лажачки арсенал............Имам појдено два пати и да не ми беше цимерот од факултет Велешанец и тоа од сој за кого немам зборови да го опишам, сите ама сите до еден буквално што војска, што по патувања, одмори итн, итн сум ги сретнал беа фалбаџии, го гледаш во воз се шверца со мене во купе ми кажува за порше дека имал на царина, го гледам тесла и чекан во зумбуло носи и работничките алишта ги враќа од перење и ми кажува дека е менаџер во Алкалоид изгледа јас сум малер со Велешаниве треба да ги посетам за да ме демантираат.:smir:
Седи бе, Г'нгата рипнал од мостот во Вардар додека го бркала полиција, и гњурел некои два дена и излегол во канализација во Хамбург(ако не се лажам).:pos2:Сигурно си се возел до Г`НГАТА тој има и ферари и порше и цеца ради него станува од место и уште еден куп бисери од неговиот лажачки арсенал............
П.С Човекот нема сол во очите, ам мисли дека му веруваат кога лаже!!!!!!
Седи бе, Г'нгата рипнал од мостот во Вардар додека го бркала полиција, и гњурел некои два дена и излегол во канализација во Хамбург(ако не се лажам).:pos2:
90% сеИмам појдено два пати и да не ми беше цимерот од факултет Велешанец и тоа од сој за кого немам зборови да го опишам, сите ама сите до еден буквално што војска, што по патувања, одмори итн, итн сум ги сретнал беа фалбаџии, го гледаш во воз се шверца со мене во купе ми кажува за порше дека имал на царина, го гледам тесла и чекан во зумбуло носи и работничките алишта ги враќа од перење и ми кажува дека е менаџер во Алкалоид изгледа јас сум малер со Велешаниве треба да ги посетам за да ме демантираат.:smir:
Корка не бе немој да ја земаш лично ситуацијата јас реков дека има и Велешани кој не се фалбаџии за жал јас сретнав само еден , еве ако ти значи нешто немам порше море немам ни кола ама не ми претставувам проблем да кажам ако некој ме праша ова се ситуации кога без никаква иницијатива, ниту пак е некаква поента во контекст со муабетот си разврзува за тоа дека има и неговите лични успеси на секакви планови.a toj so cekanot ako jas sum talpadzija i se vozam u voz togas se znae deka sum siromasen lazov a sigurno i ti nemas porse be kolega ili pak kola ili kako ja vikate vie avtomobil pa se vozis so voz
i toa sedis vo sekakvo kupe
mangupite izumrea odamna sto se vozat so voz
a setanite luge ako ne znaat nesto si prasuvaat
mangupi breeeeee kako sto vikaat kaj nas vo veles so lopata da gi rines
eppppp mangupi beeeeeee
Да,навистина е така,нема што,социо-економската слика е следна.Ништо не е страшно да бидеш фалбаџија јас онака само ме интересираше да прашам затоа реков дека можи и јас да сум малер па ми се погодиле само мене Велешани фалбаџии еве и смарт ес потврдува.:nesum:
Сигурно си се возел до Г`НГАТА тој има и ферари и порше и цеца ради него станува од место ....
ahahahhahaahahaha
Кога умрел Аркан,Цеца му пуштила писмо:Сигурно си се возел до Г`НГАТА тој има и ферари и порше и цеца ради него станува од место и уште еден куп бисери од неговиот лажачки арсенал............
П.С Човекот нема сол во очите, ам мисли дека му веруваат кога лаже!!!!!!
Ама го заборави моментот: Аркан вика :ајде сега цел стадион:ГНГА, ГНГА.... И цела Маракана ечи ГНГА, ГНГА...Кога умрел Аркан,Цеца му пуштила писмо:
Гнга не брини Аркан је жив
поздрав Цеца.
Седам јас на Маракана и кога гледам од таа страна Аркан.Вика,се дере,гнга бе,ти ли си бе гнга.И одам до него ја бутка Цеца,ми праи место
и вика две скопски (скопско на маракана моментот).
Не ја знаев оваа :pos2:Ама го заборави моментот: Аркан вика :ајде сега цел стадион:ГНГА, ГНГА.... И цела Маракана ечи ГНГА, ГНГА...