I
InF3cTeD
Гостин
а кај поточно беше....шо ти беше толку убавоbev vikendov vo veles super si pominav mnogu mi se sviga gradot a i lugeto:smir:
а кај поточно беше....шо ти беше толку убавоbev vikendov vo veles super si pominav mnogu mi se sviga gradot a i lugeto:smir:
беше во некој ноќен клуб?pa bev da se vidam so edna drugarka i prv pat bev vo gradot malce se proshetav okolu naokolu i mi ostavi mnogu dobar vpechatok...kako san francisko e :helou:
??? кој се тоа???а шо ми текна....Велешани дали го видовте новиот ТОП пар у градов....како татко и ќерка се
Абе не е Венера глуп, девојчето е глупо. Само така за таквите. Да фанат браќата да ја силуат и да ми дое душичката.не е 15-16 туку е 19 генерација ми е над мене живее комшика тања се вика...забегана е бе таа еј со 34 годишен алоооо..сега се рокаат коооо....
А извини која му беше жена?Ќе жали он за жена му ама џабе ќе му биде, така ќе остаре како куче, еден ден и малолетничките ќе го запостават:jaj:
ne bev nikade bas mi e zal sto ne uspev da go vidam gradot navecer...a za devojkite neam komentar...stvarno se ubavi toa i bese pricinata sto bev vo Veles :helou:беше во некој ноќен клуб?
и како ти се чинат девојките а а а ?:helou: