Велес

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
pa bev da se vidam so edna drugarka i prv pat bev vo gradot malce se proshetav okolu naokolu i mi ostavi mnogu dobar vpechatok...kako san francisko e :helou:

I

InF3cTeD

Гостин
а шо ми текна....Велешани дали го видовте новиот ТОП пар у градов....како татко и ќерка се :vozbud::vozbud::tapp:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
не е 15-16 туку е 19 генерација ми е над мене живее комшика тања се вика...забегана е бе таа еј со 34 годишен алоооо..сега се рокаат коооо....

G

Gray Foxx

Гостин
не е 15-16 туку е 19 генерација ми е над мене живее комшика тања се вика...забегана е бе таа еј со 34 годишен алоооо..сега се рокаат коооо....
Абе не е Венера глуп, девојчето е глупо. Само така за таквите. Да фанат браќата да ја силуат и да ми дое душичката.

I

InF3cTeD

Гостин
па и 19 нека е...овој суртуков 34...се знае дека само за ебење ја има фатено...ќе му здосади и ќе ја однесе дома разебанка и шо после...

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Па и пред тоа имаше со една одено ама таа беше помала, мислам дека сеа девојчето е 19, а тогаш била пред 17 години.

C

cige

Гостин
Ќе жали он за жена му ама џабе ќе му биде, така ќе остаре како куче, еден ден и малолетничките ќе го запостават:jaj:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ќе жали он за жена му ама џабе ќе му биде, така ќе остаре како куче, еден ден и малолетничките ќе го запостават:jaj:
А извини која му беше жена?
да не го помеша ти со дејан?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Темава е пример за оговарање и фаќање сеир.Типично велешки:back:
Уште нешто гага да даваат и комплет

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Имам слушнато дека во Велес во воздухот имаат пронајдено кислород.

Kajgana Shop

На врв Bottom