Веганизам/Вегетаријанизам

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
По таа аналогија што се сточарите?
Не зборуваме за сточарите него за твојот став. А што се сточарите имаш на претходните страни еден документарец, Доминион се вика, таму ќе дознаеш што се сточарите.

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Боди заборави дека си нихилист со изразита равнодушност, ја па очекував муабетот за вената да те заинтригира... немој и на тоа поле да си .... меееех?!
Проекција на 3то лице. Некст левел провокација. На тоа поле љубител на пица, ама без ананас.
Автоматски споено мислење:

Не зборуваме за сточарите него за твојот став. А што се сточарите имаш на претходните страни еден документарец, Доминион се вика, таму ќе дознаеш што се сточарите.
Ставот ми е pro вегетарјанска со повремени исклучоци. Веганска плент бејсд и сл. Con

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Боди заборави дека си нихилист со изразита равнодушност, ја па очекував муабетот за вената да те заинтригира... немој и на тоа поле да си .... меееех?!
Млади се да имаат такви проблеми. Ама јасен им е на сите психолошкиот притисок, целите кон најбитниот орган кај мажот (демек, мисли од сега). Мада ако осетат зорт одма ќе фатат да кусаат некоја зимница.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.204
Поени од реакции
42.949
Ќе идам сега да купам утепани осличи од продавница за бадник, малце почнав виновно да се чувствувам но сепак ослич си е ослич.

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Ќе идам сега да купам утепани осличи од продавница за бадник, малце почнав виновно да се чувствувам но сепак ослич си е ослич.
Не се осеќај лошо. Осличот е се освен риба. Ију. :pos: Кога јадев риба имав неизмерен хејт кон осличот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Проекција на 3то лице. Некст левел провокација. На тоа поле љубител на пица, ама без ананас.

Ставот ми е pro вегетарјанска со повремени исклучоци. Веганска плент бејсд и сл. Con
Не спомна дека проблемот е во индустриите а не и кај тие што ги поддржуваат?

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932

Опуштено, ја со себе најмногу се зезам не па со другите.... туку тоа шо се најде испровоциран ме загрижува... најдобронамерен совет не го сффаќај толку сериозно форумот...

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Опуштено, ја со себе најмногу се зезам не па со другите.... туку тоа шо се најде испровоциран ме загрижува... најдобронамерен совет не го сффаќај толку сериозно форумот...
Можеш и директно да се зезаш. Не сум толку емотивно нежен.

B

Beginner

Гостин
B

Beginner

Гостин
Се замолува модератор ако ја види сликата да не ми мени јузернејм во Newbie :D
Битно испадна вкусно за другото следниот пат подобро. @Anon секташ одма ми најде замерка за кечапот.

Последно уредено од модератор:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Се замолува модератор ако ја види сликата да не ми мени јузернејм во Newbie :D
Кечапот е канцероген а и значително придонесува до формирање на камчиња во бубрези и жолчка. Треба да го избегнуваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom