Веганизам/Вегетаријанизам

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Да не е Говинда со ова докторице? Он така ми викаше. :pos:
Неее Говинда ми е немесис, си ги мериме кој е попросветлен, ја тврдам дека не е колку мене а ја не сум.

Чиј камбек е ПрофаундлиСтупид?
Шо е Џонтра? Љубомора те фати ради докторица?

Опушти се, ај се зезаффф ;)

Џингл белс и љубоффф!

П.С. Анон знае.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.419
Поени од реакции
43.227
Зоки се гледа дека ти е ојачано либидото, све на форумов се пали на тебе од бабички до докторки. Мора и ја да работам да намалам свинското, све на печеница живеам последниве неколку дена. Денес реков ама одреков одма, ми ставија порција од сувомеснати работи и ја ко дете у слаткарница, ајде од утре почнувам па очекувам дрво за една недела.

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Мене одамна не ми пишале цури пп (освен поздрав вчера... Ми кажа дека ја и она сме како деца, језиво -_-). Не сум славен ко порано...
А со женска ми сакаме тројки хехе.
Не сме вегани tho... :(

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Чиј камбек е ПрофаундлиСтупид?
Парва е у право дека камбеков не ти е за пофалба, до душа претходно те немам приметено.....сега си ми пославен некако. Едно да ти кажам, за мене е ок, и досаден и ваков и таков....но проблемас, ама ако братов не го укопчате значи за кур не ве бива, жими све ти викам. Обично се заебавам на форумов и све ми е уз кур ама сега сум дед сириоуз.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
За сирова веганска исхрана се согласуваме. Оти за то ти беа доказите. Сирова веганска исхрана. Не би ја препорачала на никој.
Оди пиши и го ова на Слаѓана Велков и нејзината дружина да видиш дали ќе се согласат со тебе :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Мене одамна не ми пишале цури пп (освен поздрав вчера... Ми кажа дека ја и она сме како деца, језиво -_-). Не сум славен ко порано...
Затоа у ОТО не те сакаат, нон стоп у ритуалите некои атрални битија те компромитираат.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Ни вчера не е сигурно дека била цура :D

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Оди пиши и го ова на Слаѓана Велков и нејзината дружина да видиш дали ќе се согласат со тебе :D
Епа тие докази праќајте ѝ на којаидаета и нејзината дружина. As simple as that. Мене ништо не ми значат.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Зоки се гледа дека ти е ојачано либидото, све на форумов се пали на тебе од бабички до докторки. Мора и ја да работам да намалам свинското, све на печеница живеам последниве неколку дена. Денес реков ама одреков одма, ми ставија порција од сувомеснати работи и ја ко дете у
Ако рон... ќе биде... те сакам :love:
Те препорачафф на Маја, интересен неоничевски склоп е... нихелист е со латентни доминатрикс настроенија...и како шо праевме муабет - само еднаш... а докторица би ја оставил на Џонтра, симпатичен ми стана малиот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да не е Говинда со ова докторице? Он така ми викаше. :pos:

Шо е Џонтра? Љубомора те фати ради докторица?

Опушти се, ај се зезаффф ;)

Џингл белс и љубоффф!

П.С. Анон знае.
Аман бе како успеа да видиш љубомора.
Не сум љубоморен јас, нема потреба, нејќе женети хехе

Ме интересира бе чисто, пошто многу си опуштен и запознаен со форумов и ликовите за некој регистриран пред 2 месеца.

П.С. Нема да ми каже Анон, скарани сме.
Парва е у право дека камбеков не ти е за пофалба, до душа претходно те немам приметено.....сега си ми пославен некако. Едно да ти кажам, за мене е ок, и досаден и ваков и таков....но проблемас, ама ако братов не го укопчате значи за кур не ве бива, жими све ти викам. Обично се заебавам на форумов и све ми е уз кур ама сега сум дед сириоуз.
Јеби га, за кур не ме бива, жими све ти викам :toe:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не можеш сам да знаеш, моментот на транзиција од незнаење во знаење веќе е квантен скок. Не се ставај у одредени групи, или не пробуј да ги ствараш, животот е многу поинтересен кога не се замараш со други.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.463
Поени од реакции
30.990
И немој у секој втор муабет да потенцирате дека сте вегани/вегетаријанци небаре сте од Марс донесени како посебна раса.
A okej, ako ti dojdam na vecera, i ne mezam so tebe, i ne jadam nemoj da se vregas ok.

I prasanjeto e mnogu retardirano, zatoa nikoj ne go odgovara. Posto ne postoi odgovor.
Ama aj ja ke go odgovaram. Ne e religija, ednostavno zivot so empatija za drugite zivotni.
Автоматски споено мислење:

Тоа што некој јаде месо не значи дека не ги сака животните. Се сеќавам пред години, бев нешто послободен и ми се јави татко ми за да му помогнам за една операција. Срце беше кутрето, но има секакви кретени на планетава. Некој му ги имаше скинато сите стомачни мускули, претпоставувам дека намерно беше удрено. Не знам колку време го шиевме. Сега веќе е голема улична џукела, ме лае секој ден.
Toa e navistina zalno sho mu se slucilo na kutreto.
No i zalno e toa sho im se slucuva na milion pilenca koi se frlaat posle ispiluvanje zivi u melnica, ama jas neli ne smeam toa da go spomnam, oti nekoj odma oseka deka toa go pravi vinoven oti slatka mu e pastetata, pa vika aj ostavi gi lugeto da jadat sho sakaat.

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932

Аман бе како успеа да видиш љубомора.
Не сум љубоморен јас, нема потреба, нејќе женети хехе

Ме интересира бе чисто, пошто многу си опуштен и запознаен со форумов и ликовите за некој регистриран пред 2 месеца.

П.С. Нема да ми каже Анон, скарани сме.

А шо си па ти толко радознал?
Нормално дека ова ми е нова реинкарнација.
Неќе женами јбг....си и бил некако... детињаст.

Џонтра опушти се, и немам пишано на докторката не се секирај. И јеботе нели ти беше заебант... заебавај се ајмо!

:ајнапиво:

Kajgana Shop

На врв Bottom