Веб дизајн, ваши страни

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Од увек сум и ќе бидам за Веб Програмирање , и дизајн е супер и поштовам , али многу е далеку.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Шо знам друже веб програмирање е многу моќна работа , веб апликации и така натака , работи со кои многу можеш да заработиш.
Секако дека и дизајн е многу јака работа , неможат тие две одделено.
Ама ако некој се мисли помеѓу тие две подобро би било програмирање. Секогаш зависи и од клиентот и од како си ти самиот преодреден во својата работа. Релативна работа.
Според мене веб прогр. е секогаш понапред од дизајн , затоа што секое дете може со помош на многу кич програми да дојде до многу големи резултати.
Не викам дека не е потребно дизајнерство , но ќе се исцитирам пак , ако некој се мисли помеѓу тие две подобро би било програмирање за него , за неговата кариера итн и секако да се дојде до сертификат како потврда за она што го владееш.

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Acid напиша:
Незнам дали е до мене, ама по вторпат ја отварам странава и прелистувачот ми се замрзнува. Оптимизирај таму нешто... :wink:
ацид кој браузер и кој оперативен систем користиш?

дајдо фала за убавите зборови, а патем песната ја најдов преку гугл на некојси сајт :) нека ме тужат ако кршам некој копирајт :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
zlatan напиша:
проверете го сајтот www.eko.net.mk и кажете ни го вашето мислење
Интересно, шарено, свежо, чисто, а сепак полно - ми се допаѓа.

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
zlatan напиша:
проверете го сајтот www.eko.net.mk и кажете ни го вашето мислење
дизајн - 5
содржина - 5
навигација - 4

се на се одлично, само мала забелешка за навигацијата... лично на мене не ми се допаѓа тоа што има дури 3 ленти со линкови (две хоризонтални горе и една на лева страна).

Член од
2 ноември 2005
Мислења
8
Поени од реакции
0
другарче напиша:
дизајн - 5
содржина - 5
навигација - 4

се на се одлично, само мала забелешка за навигацијата... лично на мене не ми се допаѓа тоа што има дури 3 ленти со линкови (две хоризонтални горе и една на лева страна).
Фала за позитивните оценки, и се надевам дека ке станете редовни посетители на еко.нет. Слободно кажете им на своите приатели за овој сајт зошто проблемите во нашата животна средина имаат огромно влијание на сите нас.

Еве уште сајт:
www.tbcacademy.com

кажете ми го вашето мислење.

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Aj i jas da se pofalam http://www.springcourse06.bestsofia.org/ samo uste e vo izrabotka. treba malku Java scripticki da se stavi takvi raboti .... ova e kako osnova. no imam vreme :) . momentalno rabotam na drugo nesto. po seriozno inaku jas zanimavam i so design i kod. PHP,HTML,SQL glavno. Flash ne bas mnogu ama se snaogjam i so nego. Samo ima maana mnogu vreme se ubiva na Flashot za da napravis web sajt.

Kajgana Shop

На врв Bottom