Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.530
- Поени од реакции
- 7.014
хех ќе ти ебам финтите циганскиИспуши ми го ќе ти кажам![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
хех ќе ти ебам финтите циганскиИспуши ми го ќе ти кажам![]()
Haha ha ha ha haaaaaaaa!!!!Испуши ми го ќе ти кажам![]()
Среќа не си прочитал интервју од некој затвореник што ограбил банкаМастика кога имав 10-11 години.Прочитав во едно интервју, не знам кој беше имаше кажано дека украл само мастика еднаш во животот и ме инспирира и јас да пробам.За жал мастиката беше стара и едвај се џвакаше.........
хахаххах дали може да ја украдеме хахаххаха зверојПред неколку недели украдивме пепељара од кафич... На едно другарче му се допадна многу и го викнавме келнерот го прашавме дали може да ја украдеме. А келнерот еден мрднат, ни вика брат ако не ве видат газдите и масата и столовите земете ги![]()
Ко мала често си поткраднував во продавница гумени бомбони, лудував по нивАли еден ден мама ме начека со кесенцето Харибо и ме праша од кај ми се, а јас пошо не знам да лажам морав да и кажам од кај сум ги земала.Таков срам ме фати, кога ме однесе во продавницата кај чичкото за да му кажам и за да се извинам, што за малку ќе се подмочкав
Сега на овие години, ми се дешава да си џапнам по некоја чаша од дискотека или кригла, што ми дојде тоа, не бирам![]()
Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствариКрадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат
научи малце да подлажнуваш инаку
ќе биде многу занимливо
![]()
Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствариЗа криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да праша
![]()