Ваши кражби :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
кабелче од школо, и еднашка на продавница му дадов 500 ден тој мислеше дека 1000 ден и опп 500 ден гратис кусур..
+ пенкала секој ден од другарите :vozbud:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Само мастики од продавници како мал. Ништо друго.

F

FilipMacedon

Гостин
Не се осетиле сол во газ од сачмарка додека крадете сливи:)Погодете кој осетил:D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.992
Еданш крадев прстени од уличните продавачи..Ама само еднаш ..

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ми се има случено да открадам мастики од маркет како мал , ништо друго.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ееее многу интересна тема....јас последен пат што имам собрано беа 3 пива, на семинар бевме па тие инструкторите не ни даваа пиво што беше купено од парите на црвен крст па јас сам си се послужив, па за нова година дрва собиравме за да се грееме кај тоа другарчето...има уште ама ме мрзи да набројувам.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.094
Порано ... во основно на голем одмор ,банкнотиравме неколку околни продавнички ..
Сладоледи ,чоколади,весници,грицки,овошје ..што ке ни дојдеше при рака ..никад не не фатија ..многу добра екипа бевме .. и у Макпетрол неколку пати сокови и пиво имам ќарено ...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Освен разни овошја по туѓи дворови неам крадено нешто друго

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Окоlu темава нема многу да пишувам зш кога идам некаде со друштво на пр. Митинзи во други градови секоја бензинска плаче од нас 1 гајба пиво плакаме 2 се влечат по земја :pos2: Ама за тоа сепак сме хумани цел бус пие дури и возашот :pos2:

Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
eee nemam nisto kradeno i bas vo sredno so drugarkami go zaklucivme toa i resivme da krademe jabolka od edna prodavnica pokraj koja minuvavme sekoj den...ama....nemavme srce i ne ukradovme. kako i da e interesno e i mi se krade nesto pa letovo ke ukradam nesto :):) nesto od prodavnica ili pointeresno neciv decko :):):) se zezam

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
избегав од 7ми час и во дворот немаше никој само една многу убава тренерка некој имаше заборавено...и мене многу ми се допадна тренерката и си ја стаив у ранец и си отидов дома...ама не знам зашо кога отидов дома некако грев ми беше за детето и вечерта отидов и ја остаив на истото место кај што ја најдов
...иначе пред некој ден цреши крадев од кај комшијата ама тоа не е некоја кражба :P

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Епа ај да си кажам....ова ми е прво и свежо си е така....за мај- ов бев во еден хотел и си имаат еден салон со книги и додека чекав да ни дадат соба си ги разгледувам така книгите и само...оп..:icon_eek:..гледам од Братислав Димитров ( кој btw просто го обожавам) книгата со колумни што му ја немам! Ја барав низ цело Ск и неможев да ја најдам и одам во Берово и таму бе!:vozbud: И као ден, два си ја меркав и последниот ден стварно не издржав и си ја собрав! :pipi: М...не чувствувам нешто грижа на совест...ако треба мислам....Е што...јас поише го сакам од нив и + кај нив само им стоеше така јас си ја читам и се....:wink:

V

Viktorijabt

Гостин
Како мала од едни деца едни глупави жетони од којзнае која цртана серија, и едно ланче (бижутерија). Ама тие цело време од нас дрпнуваа детска пошта па заслужено им е и воопшто не ми беше криво. Тоа ланчето другиот ден ми се скина и го фрлив. Ми служеше како еден вид потсетник дека не сум за крадење, оти се немам офајдено од ништо крадено. Изгледа затоа во поблиското минато ништо покрупно освен по некоја креда од училиште (кои ги гинев по пат).
А првиот обид да крадам ми бил на 3-4 години, на одмор во Охрид кога сум си зела едно кукле -уште го чувам- и сум заминала од продавницата. Ама дошле мајка ми и татко ми па го платиле. :pipi:
Изгледа не сум родена за крадење, ако пробам пак сигурно ќе ме фатат. :pos2:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
имам пирсеви крадено...имав тазе дупчиња а немав ни пирсови ни пари...па морав:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom