Ваши Вицеви

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Имате ли измислено некој виц,баш сакам да се насмеам од вашите!

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
:pos2:си имало едно дете и там нз што правило дојдол утителот и го прашал што праваш бе дете и детето кажало правам учител со којнски гомна па ојдел учитело кај прецедатело и кажал учитело абе прецедатале тава детето доле гледаш ли го прецедатело кажал да е црта ме со којнки гомна и прецедатеко одел доле кај детето и прашал го абе дете ти мене ли ме црташ и детето кажало не прецедатале за тебе да те нацртам треба ми оште конјки гомна:pos2::pos2:

еве ти савен

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
:pos2:си имало едно дете и там нз што правило дојдол утителот и го прашал што праваш бе дете и детето кажало правам учител со којнски гомна па ојдел учитело кај прецедатело и кажал учитело абе прецедатале тава детето доле гледаш ли го прецедатело кажал да е црта ме со којнки гомна и прецедатеко одел доле кај детето и прашал го абе дете ти мене ли ме црташ и детето кажало не прецедатале за тебе да те нацртам треба ми оште конјки гомна:pos2::pos2:

еве ти савен
Хахааха,Јак е

G

GoddessOfRock

Гостин
Си играле криенка леонардо Да Винчи, Паскал и Њутн. И сеа му се паднало на Леонардо да мижи, а другите двајца да се кријт. Паскал се скрил , но Њутн не знаел каде. Па тој нарцтал еден квадрат и застанал на него. Леонардо од ко завршил со броење го видол Исак и рекол: Пу Њутн. А овој: Њутн на квадрат е Паскал::D:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Седел Џорџ Буш на тротоар. Поминал Садам Хусаин и го прашал: Другар шо праиш овде сам у темница? Буш му одговорил: Еве нишо бројам звезди,зашо?? Садам Хусаин му удара шлаканица и му вели: Сега колку гледаш звезди??? Џорџ му одговорил пет зашо? Хусаин му вика: Добро е нареден пат 10 ќе избориш....

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
stavil mujo 500 denari kredit i na 100 kontakti i pratil poraka ,,nemav kredit''

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Поминува мало дете на улица и згазува го црвен камион а на камионо пишало:"Плазма,не те пушта да пораснеш"

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.082
Поени од реакции
30.131
Секретарка:Телефонскиот број не постои, ве молиме јавете се подоцна...

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
си бил еден мајмун кој се викал манки:vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Си биле Филип и Јанеее. Оделе по патот и поминала една кола и останал само Филип а Јане дома гледал цртан филм..:pos2:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Си биле зајак и слон,зајакот му се смејал на слонот ути има големи уши,а магарето отаму се подсмевка....:toe:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
-трпе, кај се наоѓа ајфеловата кула??
- во мароко професоре!
-е кој ти кажа??
-вие професоре!

П.С. не е мој ама не можев а да не го напишам, толку звучи оригинално. :)tapp::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:):nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom