Ваши Вицеви

• Креатор на темата Креатор на темата N1GHTMARE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Имате ли измислено некој виц,баш сакам да се насмеам од вашите!

:pos2:си имало едно дете и там нз што правило дојдол утителот и го прашал што праваш бе дете и детето кажало правам учител со којнски гомна па ојдел учитело кај прецедатело и кажал учитело абе прецедатале тава детето доле гледаш ли го прецедатело кажал да е црта ме со којнки гомна и прецедатеко одел доле кај детето и прашал го абе дете ти мене ли ме црташ и детето кажало не прецедатале за тебе да те нацртам треба ми оште конјки гомна:pos2::pos2:

еве ти савен

:pos2:си имало едно дете и там нз што правило дојдол утителот и го прашал што праваш бе дете и детето кажало правам учител со којнски гомна па ојдел учитело кај прецедатело и кажал учитело абе прецедатале тава детето доле гледаш ли го прецедатело кажал да е црта ме со којнки гомна и прецедатеко одел доле кај детето и прашал го абе дете ти мене ли ме црташ и детето кажало не прецедатале за тебе да те нацртам треба ми оште конјки гомна:pos2::pos2:

еве ти савен
Хахааха,Јак е

Си играле криенка леонардо Да Винчи, Паскал и Њутн. И сеа му се паднало на Леонардо да мижи, а другите двајца да се кријт. Паскал се скрил , но Њутн не знаел каде. Па тој нарцтал еден квадрат и застанал на него. Леонардо од ко завршил со броење го видол Исак и рекол: Пу Њутн. А овој: Њутн на квадрат е Паскал::D:

Седел Џорџ Буш на тротоар. Поминал Садам Хусаин и го прашал: Другар шо праиш овде сам у темница? Буш му одговорил: Еве нишо бројам звезди,зашо?? Садам Хусаин му удара шлаканица и му вели: Сега колку гледаш звезди??? Џорџ му одговорил пет зашо? Хусаин му вика: Добро е нареден пат 10 ќе избориш....

stavil mujo 500 denari kredit i na 100 kontakti i pratil poraka ,,nemav kredit''

Секретарка:Телефонскиот број не постои, ве молиме јавете се подоцна...

си бил еден мајмун кој се викал манки:vozbud:

Си биле Филип и Јанеее. Оделе по патот и поминала една кола и останал само Филип а Јане дома гледал цртан филм..:pos2:

Си биле зајак и слон,зајакот му се смејал на слонот ути има големи уши,а магарето отаму се подсмевка....:toe:

-трпе, кај се наоѓа ајфеловата кула??
- во мароко професоре!
-е кој ти кажа??
-вие професоре!

П.С. не е мој ама не можев а да не го напишам, толку звучи оригинално. (:tapp::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:):nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom