J
JOEY JORDISON
Гостин
1. Slash
2mick thomson
3 Jimi Nehdrix
4Kirk hammett
5Daron Malakian
2mick thomson
3 Jimi Nehdrix
4Kirk hammett
5Daron Malakian
Брат ој филозофија јеботе ... Клептон можи е добар гитарист шо не велам не е ама има луге шо го носа на малото прсте така да гитаријада има :baeh:Без Клептон нема гитаријада и гитаризам.
Клептон па се друго...
Hahaha абе брат од каде ваква идеа само жити сеБез Клептон нема гитаријада и гитаризам.
Клептон па се друго...
Брат ој филозофија јеботе ... Клептон можи е добар гитарист шо не велам не е ама има луге шо го носа на малото прсте така да гитаријада има :baeh:
Знаеш што е проблемот што не го разбирате вие Не-Музичарите? Баш музиката.Hahaha абе брат од каде ваква идеа само жити се
Има и “нарко-рокери“ гитаристи што пичат класики на гитара. И боље се од клептон....Знаеш што е проблемот што не го разбирате вие Не-Музичарите? Баш музиката.
Можда има дрндлачи поголеми од Клептон кој од дома не излегуваат и вежбаат по 25 саата, но пази дали музиката се вежба? Најн...
Во Клептон ќе најдеш музика, а тоа е и целта нели. А во другите ќе најдеш повеќе дрндлање отколку музика. Има разлика, што ние музичарите знаеме да ја детектираме, а што нарко рокерите не
Заеби не се мачи да објаснуваш. Клептон е клептон, а прости деца се прости деца.Знаеш што е проблемот што не го разбирате вие Не-Музичарите? Баш музиката.
Можда има дрндлачи поголеми од Клептон кој од дома не излегуваат и вежбаат по 25 саата, но пази дали музиката се вежба? Најн...
Во Клептон ќе најдеш музика, а тоа е и целта нели. А во другите ќе најдеш повеќе дрндлање отколку музика. Има разлика, што ние музичарите знаеме да ја детектираме, а што нарко рокерите не
Ај чим толку знајш за "нарко - рокерите"Знаеш што е проблемот што не го разбирате вие Не-Музичарите? Баш музиката.
Слушај нема везе класиката, нема везе стилот, нема везе техниката туку МУЗИКАТА.Има и “нарко-рокери“ гитаристи што пичат класики на гитара. И боље се од клептон....
Со ова сакаш да кажиш дека претходното не е музика ... ?Слушај нема везе класиката, нема везе стилот, нема везе техниката туку МУЗИКАТА.
Што тој перформансер знае да ти понуди.
Накратко кажано, Франц Лист е технички потежок од Шопен и Бетовен, но Шопен е музички потежок од Лист, а Бетовен и од самите двајца, иако Лист и Шопен, се она што физичарот е атом кој добил смисла за себеси, а гореспоменатите двајца се баш тоа за клавирот, алфа и омега. Бетовен е Музички тежок.
Истото е и со Клептон. После песната Layla следува една своевидна импровизација, која дури и бабами би ја исвирила, но дали би ја исвирила...
Сакам да кажам нешто што ти не можеш да го разбереш.Со ова сакаш да кажиш дека претходното не е музика ... ?
E oвој шо го цитирам е најбоље! Стварно! Го изеде денес у до ре ми типот! И тој другар му почна дури да го ремети х) Кој не веруе нека дое на 14 март да ги слушне!abe lugje ova ne e vise toa so go zborite nego vkus,a vkus e invidualna rabota taka da do zadutre zborete nema da se objasnite mene coekov ne mi se svigja so sviri ali za toa so sviri ok e za mene ima mn bolje ama za mene coekot ne misli taka i toa e toa dzabe se karate...
Знаеш што е проблемотСакам да кажам нешто што ти не можеш да го разбереш.
Убаво е во секој случај.