Вашите нокти

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Можеби ќе бидам малку оффтопик, но не знаев каде на друго место да прашам? Дали знаете некој лек за меки и кршливи нокти? Како да ги зацврстам?
И јас имав ептен кршливи нокти, и не знам што ме тераше на секој 2 3 дена ги стругав со таа меката турпија, и нон стоп ми беа налакирани, еве четири месеци како го практикувам тоа фала богу ни еден нокт ми се нема скршено.
Малку е чудно, но делува за мене.

Член од
9 март 2014
Мислења
14
Поени од реакции
16
Можеби ќе бидам малку оффтопик, но не знаев каде на друго место да прашам? Дали знаете некој лек за меки и кршливи нокти? Како да гизацврстам?
И јас го имам истиот проблем. Баш деновиве се распрашав и една пријателка ми кажа за некој лак што е како масло со витамини. Се нанесувал на чисти избришани нокти, а потоа се оставал да делува 15 минути. Чинел околу 150-200 денари. Можеш да се распрашаш во Dm.

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
И јас го имам истиот проблем. Баш деновиве се распрашав и една пријателка ми кажа за некој лак што е како масло со витамини. Се нанесувал на чисти избришани нокти, а потоа се оставал да делува 15 минути. Чинел околу 150-200 денари. Можеш да се распрашаш во Dm.
јас во ДМ си купив еден лак за зацврсување на нокти млечен е и мн ми помага,ќе го сликам и ќе ви пуштам слика,мислам дека го платив околу 90 ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom