- Член од
- 22 април 2022
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 1
Во оваа тема ќе треба да постирате слики од вашиот аутфит(што вие најчесто носите).
Интересно, само да не се претвори во тема со навреди Дали би почнала?Во оваа тема ќе треба да постирате слики од вашиот аутфит(што вие најчесто носите).
треба моја лична слика или може од нет да симнам некоја....и да прашам дали аутфит за на работа, за излегување, за на прослава?Во оваа тема ќе треба да постирате слики од вашиот аутфит(што вие најчесто носите).
па јас го разбирам како твој личен аутфит, е сега не мора на тебе да е облечен, можеш и на кревет да го ставиш и сликаштреба моја лична слика или може од нет да симнам некоја....и да прашам дали аутфит за на работа, за излегување, за на прослава?
Па тогаш го обрав бостанот, некој ке ме познае по аутфитот од свадба, ќе ме познае по гардеробатапа јас го разбирам како твој личен аутфит, е сега не мора на тебе да е облечен, можеш и на кревет да го ставиш и сликаш
за било која прилика, само да се нагласи
Можеш и од нет,ама да биде во твој стилПа тогаш го обрав бостанот, некој ке ме познае по аутфитот од свадба, ќе ме познае по гардеробата
Подобра визуелизација на изгледот ќе имаме ако знаеме како ни стои на телото. На пример ако ниска, дебела со нозе ко буриња облече минич ќе изгледа ужасно колку добар и да е миничотпа јас го разбирам како твој личен аутфит, е сега не мора на тебе да е облечен, можеш и на кревет да го ставиш и сликаш
за било која прилика, само да се нагласи
без навреди, така?Подобра визуелизација на изгледот ќе имаме ако знаеме како ни стои на телото. На пример ако ниска, дебела со нозе ко буриња облече минич ќе изгледа ужасно колку добар и да е миничот
Дај слика да го видиме твоето змиско телоПодобра визуелизација на изгледот ќе имаме ако знаеме како ни стои на телото. На пример ако ниска, дебела со нозе ко буриња облече минич ќе изгледа ужасно колку добар и да е миничот
Со менѓушите е утната работата, не носам воопшто.
Ќе се извадиш од памет, ќе треба да ти бараме поп и оџа за да те лечат од уплав.Дај слика да го видиме твоето змиско тело
dobar outfit dali i taa sto ke go nosi e takva kako na slikata