Вашиот outfit

• Креатор на темата Креатор на темата Hey I Love U
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 април 2022
Мислења
2
Поени од реакции
1
Во оваа тема ќе треба да постирате слики од вашиот аутфит(што вие најчесто носите).

Во оваа тема ќе треба да постирате слики од вашиот аутфит(што вие најчесто носите).
Интересно, само да не се претвори во тема со навреди :) Дали би почнала?

треба моја лична слика или може од нет да симнам некоја....и да прашам дали аутфит за на работа, за излегување, за на прослава?

треба моја лична слика или може од нет да симнам некоја....и да прашам дали аутфит за на работа, за излегување, за на прослава?
па јас го разбирам како твој личен аутфит, е сега не мора на тебе да е облечен, можеш и на кревет да го ставиш и сликаш :)
за било која прилика, само да се нагласи

па јас го разбирам како твој личен аутфит, е сега не мора на тебе да е облечен, можеш и на кревет да го ставиш и сликаш :)
Па тогаш го обрав бостанот, некој ке ме познае по аутфитот од свадба, ќе ме познае по гардеробата :eek:

Подобра визуелизација на изгледот ќе имаме ако знаеме како ни стои на телото. На пример ако ниска, дебела со нозе ко буриња облече минич ќе изгледа ужасно колку добар и да е миничот :icon_mrgr:

Подобра визуелизација на изгледот ќе имаме ако знаеме како ни стои на телото. На пример ако ниска, дебела со нозе ко буриња облече минич ќе изгледа ужасно колку добар и да е миничот :icon_mrgr:
без навреди, така?

Дај слика да го видиме твоето змиско тело:свиркам:
Автоматски споено мислење:

Со менѓушите е утната работата, не носам воопшто.

Дај слика да го видиме твоето змиско тело:свиркам:
Ќе се извадиш од памет, ќе треба да ти бараме поп и оџа за да те лечат од уплав.
Нема да сме во можност да ги читаме овие мудри досетки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom