I Lovec sam i Ribar sam....
Debre Debre....
Va6tam riba krai reki4ka a otsre6ta gola u4eni4ka gola gola goleni4ka tq pe4e se na trevi4ka,Va6tam riba krai reki4ka a otsre6ta gola u4eni4ka gola gola goleni4ka tq pe4e se na trevi4ka.
I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori,I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori.
Farlqm mreji krai rekata a otsre6ta legnala kumata gola gola pot polata tq prepi4a si bedrata,Farlqm mreji krai rekata a otsre6ta legnala kumata gola gola pot polata tq prepi4a si bedrata.
I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori,I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori.....
Debre Debreee......
I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori,I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori....debre debree.
Fanah Fanah 100 6arana i edna golqma mrana 300 edri karakudi mnogo mnogo palamudi,Fanah Fanah 100 6arana i edna golqma mrana 300 edri karakudi mnogo mnogo palamudi.
Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori,I Lovec sam i ribar sam na zakona mamata ebal sam 4ujdi bulki v koli...qzoviri i gori.
:pos2::pos2: