А40 е од 2001 година, ако тоа беа времиња не знам што би кажал за 94/95The godfather напиша:eh toa bea vreminja, mojot prv telefon bese "noviot siemens a40 so vibraciii"
hehe
i uste go cuvam i ja
Лееее, и јас го имав истиот како прв, инаку прв мобилен во мојата фамилија е овој, инаку циглаСпаЈдеР напиша:Eве овој:
Не знам кога е излезен,ни ништо ама знам дека кога го имав многу му се радував дека само јас имав од моето одд мобилен и сите ми го бараа да го разгледат,не дека имаше што да се разгледува,ама сепак не е многу стар да речам дека имаше 5 игри,имаше некои си интересни мелодии...и то
сони Ј70 или Ј70, мегу првите модели со полифона мелодија, излезен е 2001 година. И до ден денес познавам многу луѓе што ги служи доста задоволително овој телефон...СпаЈдеР напиша:Eве овој:
Не знам кога е излезен,ни ништо ама знам дека кога го имав многу му се радував дека само јас имав од моето одд мобилен и сите ми го бараа да го разгледат,не дека имаше многу што да се разгледува,ама сепак да речам дека имаше 5 игри(нормално кои се поминуваа за 15 минути),имаше некои си интересни мелодии...и то
Подоцна кога почнаа поновиве модели јас сеуште си го сакав ама потоа се помали и помали беа помодерни и овој сега комотно можам да го наречам цигла,тула,далинско...ама сепак многу издржлив,сегде ми беше паднал,од кревет од втори спрат на куќата на први спрат сум го фрлал,еднаш од балкон пак од втори спрат ми беше паднал,и не се замарав да не се расипеше...една година бев отишол за ума(едно планинско село,идеме секоја година гевгелија планинариме) и го зедов тој мобилен и досадно беше по патот и го фрлав во воздух и го оставав да си паѓа на земја без да му ја мислам:uvo: ...инаку да,мојата наставничка географија сеуше го имаNecrophilia напиша:сони Ј70 или Ј70, мегу првите модели со полифона мелодија, излезен е 2001 година. И до ден денес познавам многу луѓе што ги служи доста задоволително овој телефон...
biraj koj od ovie grevovi beshe!!!Струмикс напиша:Ако се прави за прв мобилен по дома кој се мотал, тогаш тоа е некоја тула Ериксон, 1998 некаде овие времиња, мајка ми донесе и го користеше...
Е кој модел, појма немам!
И мојот прв мобилен беше тој. Јас го добив откако дечкото на сестра ми си купи понов, а јас бидејќи бев во војска ми дојде таман.После само си купив број од мобимак.BAMARGERA напиша:Nokia 6110 ili kameleonot :wink: