Вашиот прв мобилен телефон беше...

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Najprviot bese ovoj:

Pa morav da go dadam na postarite od familijata,pa so moi pari si go kupiv ovoj:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Сименс А40...Со вибрации :pos:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
The godfather напиша:
eh toa bea vreminja, mojot prv telefon bese "noviot siemens a40 so vibraciii"
hehe
i uste go cuvam i ja
А40 е од 2001 година, ако тоа беа времиња не знам што би кажал за 94/95

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Eве овој:

Не знам кога е излезен,ни ништо ама знам дека кога го имав многу му се радував дека само јас имав од моето одд мобилен и сите ми го бараа да го разгледат,не дека имаше многу што да се разгледува,ама сепак да речам дека имаше 5 игри(нормално кои се поминуваа за 15 минути),имаше некои си интересни мелодии...и то

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
СпаЈдеР напиша:
Eве овој:

Не знам кога е излезен,ни ништо ама знам дека кога го имав многу му се радував дека само јас имав од моето одд мобилен и сите ми го бараа да го разгледат,не дека имаше што да се разгледува,ама сепак не е многу стар да речам дека имаше 5 игри,имаше некои си интересни мелодии...и то
Лееее, и јас го имав истиот како прв, инаку прв мобилен во мојата фамилија е овој, инаку цигла

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
СпаЈдеР напиша:
Eве овој:

Не знам кога е излезен,ни ништо ама знам дека кога го имав многу му се радував дека само јас имав од моето одд мобилен и сите ми го бараа да го разгледат,не дека имаше многу што да се разгледува,ама сепак да речам дека имаше 5 игри(нормално кои се поминуваа за 15 минути),имаше некои си интересни мелодии...и то
сони Ј70 или Ј70, мегу првите модели со полифона мелодија, излезен е 2001 година. И до ден денес познавам многу луѓе што ги служи доста задоволително овој телефон...

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Necrophilia напиша:
сони Ј70 или Ј70, мегу првите модели со полифона мелодија, излезен е 2001 година. И до ден денес познавам многу луѓе што ги служи доста задоволително овој телефон...
Подоцна кога почнаа поновиве модели јас сеуште си го сакав ама потоа се помали и помали беа помодерни и овој сега комотно можам да го наречам цигла,тула,далинско...ама сепак многу издржлив,сегде ми беше паднал,од кревет од втори спрат на куќата на први спрат сум го фрлал,еднаш од балкон пак од втори спрат ми беше паднал,и не се замарав да не се расипеше...една година бев отишол за ума(едно планинско село,идеме секоја година гевгелија планинариме) и го зедов тој мобилен и досадно беше по патот и го фрлав во воздух и го оставав да си паѓа на земја без да му ја мислам:uvo: ...инаку да,мојата наставничка географија сеуше го има

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Nokia 6110 ili kameleonot :wink:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако се прави за прв мобилен по дома кој се мотал, тогаш тоа е некоја тула Ериксон, 1998 некаде овие времиња, мајка ми донесе и го користеше...
Е кој модел, појма немам!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Струмикс напиша:
Ако се прави за прв мобилен по дома кој се мотал, тогаш тоа е некоја тула Ериксон, 1998 некаде овие времиња, мајка ми донесе и го користеше...
Е кој модел, појма немам!
biraj koj od ovie grevovi beshe!!!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Оној вториот беше :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Мене прв телефон ми беше Нокиа 7210. Ми го купија во седмо одделение. Тогаш за тоа време не беше нешто нај ама пак беше добар.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Nokia 8210...500 евра го платив од Белград, прв во Македонија беше таков...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
BAMARGERA напиша:
Nokia 6110 ili kameleonot :wink:
И мојот прв мобилен беше тој. Јас го добив откако дечкото на сестра ми си купи понов, а јас бидејќи бев во војска ми дојде таман.После само си купив број од мобимак.
Инаку состојбата на мојата сефте нокиа беш пред целосно распаѓање, го лепев со селотејп за да функционира колку-толку, батерија држеше едвај 2 дена. И после 3 месеци целосно се распаднаа и полначот и телефонот.
Еве неколку слики:

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Прв мобилен, Siemens MC60 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom