Вашето прво сексуално искуство

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
gOJDO напиша:
или глумиш лудило и лажеш, или си многу грда, или си фригидна, или си лезбејка или имаш некаков психички проблем кој погрешно го решаваш:sekss:
Не лажам,не сум луда,прашај кого сакаш за тоа дали сум убава(ја не коментирам),фригидна уште помалку,а никако неам психички проблем.Само имам цврст став,кој си го бранам,ама барем избирам зборови како да го кажам тоа.Па сеа ти види...

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
sch00lGirL напиша:
Не лажам,не сум луда,прашај кого сакаш за тоа дали сум убава(ја не коментирам),фригидна уште помалку,а никако неам психички проблем.Само имам цврст став,кој си го бранам,ама барем избирам зборови како да го кажам тоа.Па сеа ти види...
Од моето скромно искуство и комуникација со понежниот пол можам да ги изберам следниве зборови:
- Ебам не затоа што сакам, туку затоа што морам.
- Од кога наполнив 18 години до сега само кај една ми се случи да ја драпам на голо, а да не ми даде после тоа.
- Грдите девојки комплексот за својата невиност на останатите го толкуваат еднозначно како најголемата работа која можат да му ја подарат на принцот од своите сништа кој го чекаат.
- Моите најцврсти ставови и принципи поврзани со девојките и сексот успеале да ги скршат карактерно многу нецврсти и неморални девојки.
- Девојките кои се представуваат како сексуално образовани и искусни, се далеку понеискусни и понеучени од оние кои молчат.
- "Врска" без секс нелогично е да трае повеќе од месец

П.С. Може проблемот и да не е до тебе...ех да си мало старија, а ја да сам мало млаџи:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе Форчун, може по ПП, ама немаше никој да знае, не е тоа поентата.
Гојдо, јас ќе ти кажам, екс, онака, како со факфренд може да трае со години, ај, ќе потпораснеш, може ќе ти смне светло утро и ќе скинеш мрак од очи.
факфрендови се баш тоа. Никој не те знае, а одвреме навреме се подеПнуеш.

Инаку, сум драпал, не ми бегале, или сум ебкал или не сум сакал/можел/. Ебењето, не е домашна задача, задоволство е.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Garfield напиша:
Инаку, сум драпал, не ми бегале, или сум ебкал или не сум сакал/можел/. Ебењето, не е домашна задача, задоволство е.
Кај ќе ти бега, ко ќе и ги напикаш ноџињата задњи кај тебе у чижми.
Инаку, има право говедоно, си знае шо збори. Секоја му е златна. Теоретски.
Практично, тоа што го пишува во лична карта (ако воопшто е издадена) нема врска со емотивната, па и физичка, подготвеност за секс.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Која лична карта, зарем се издава лична карта на Гоеда? Јас мислев дават само картон за вакцинација. Туку, да си знае, особено шпто краитеионака се незаинтересирани. Па не бегаат. Освен таа, едната.

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Garfield напиша:
А бе Форчун, може по ПП, ама немаше никој да знае, не е тоа поентата.
Гојдо, јас ќе ти кажам, екс, онака, како со факфренд може да трае со години, ај, ќе потпораснеш, може ќе ти смне светло утро и ќе скинеш мрак од очи.
факфрендови се баш тоа. Никој не те знае, а одвреме навреме се подеПнуеш.

Пред се, да те подсетам дека за да комуницираш со некого терба да ги исплонуваш неговите критериуми за комуникација. Сети се последен пат како комуницираше ти со мене и дали го направи тоа што требаше да го направиш по приватната порака која ти ја пратив.
Во твојот случај јас ко глуп и недорастен копиљ, кој сеуште не ја препознава светилната од мракот ќе направам исклучок и ќе гледам на другата страна додека ти одговарам.
Факдругарките да се живи, здрави и слободни во периодите на неебица. Инаку не се интересни. Ги поштуем кога немам што друго за поштуење, и обратно они мене ме поштоваат кога немаат подобар избор. Општо познато е кога ќе одиш кај бивша или она кај тебе како завршува филмот. А кога го знаеш крајот, ебати филмот без предизвици и неизвесност. Ако некоја ми го прави меракот и ако можам, попрво би бил со неа одошто со некоја друга која помалку ми го дига. Но како и секое дете, се радувам на секоја нова играчка и истата ми е поинтересна од старите, без оглед на тоа колку се поубави, пософистицирани и побарани на пазарот старите веќе изживеани играчки. Од сопствените грешки научив дека кога ќе ти здосади со играњето, копај нов бунар, но во стариот не плукај.
Ебењето е подсвесно наметната потреба со единствена цел за репродукција и усовршување. Представата за уживање е само мотивирачка илузија. Без неа би исчезне човечкиот и сличните егоцентрични родови од планетава.
Девојка на која сум сакал да и го натегнам по некое време ми го гнасела хоризонтот и обратно, девојка која не ми се допаѓала, подоцна ми станала предмет на размишљање и остварување на моите сексуални акти. Во ова голем уддел има бројот на достапни и расположливи кандидатки за секс.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Гојдо, абе море машко, се разбираме ние, ама јебига, сепак, јас би ебел сфе и таро и ново и познато и непознато. таков ми е хороскопот.

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Abe ne se lupajte u grudi djabe ... koa se znae dobro koj e najfraer ako nisto drugo najdugacok staz imam od site vas:)
Ehehej ..17 godisen megunaroden beneficiran staz u ebenje , a se pocna kaj mene ...sabajlecki koa izbegav cel den od skolo...e da na sluckata ke se sekavam posto otkriv toas deka sum neviden talent posto ebev celi 6 saati svrsuvajki tocno 9 pati.... eh da toa beshe bash ubav den za pametenje... devojkata ja zaboraviv po lik ...ebesh mu mater ni ime ne se sekavam... ostarev jebiga... a da Mimi se vikashe sea mi tekna... crnka so kratka kosa... so golemi cicki ... krupnicka malce...

Ma kakov delfin kakvi bakrachi ... ako ja pocnam da vi kazuem dogodovstini... aj deca CAOS

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Со девојка што ја сакам,кај мене дома,на 16год и доволно е само малку траеше и супер беше:pos: :pos: :pos:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Jas ne sum ja izgubila nevinosta dosega,ama ovie postovite pogore me zbunuvaat,so e ova samo Dani se ima custvuvano ubavo prviot pat???i jas ko schoolgirl ne ni planiram vo skoro vreme da go izgubam epitetot:NEVINA!

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
eci^^^ напиша:
Jas ne sum ja izgubila nevinosta dosega,ama ovie postovite pogore me zbunuvaat,so e ova samo Dani se ima custvuvano ubavo prviot pat???i jas ko schoolgirl ne ni planiram vo skoro vreme da go izgubam epitetot:NEVINA!
srcka gresis i mene prviot pat mi bese sovrsen naj ubav.se desi samo so napolniv 18.iidev i uste idam so deckoto koj mi bese prv i do sea edinstven.pred da imame odnosi idevme godina i 3 meseci..megjutoa imavme peting tra la la i sve ostalo no me cekase do momentot koga jas se pocustvuva spremna

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
BabyGirl^^^ напиша:
srcka gresis i mene prviot pat mi bese sovrsen naj ubav.se desi samo so napolniv 18.iidev i uste idam so deckoto koj mi bese prv i do sea edinstven.pred da imame odnosi idevme godina i 3 meseci..megjutoa imavme peting tra la la i sve ostalo no me cekase do momentot koga jas se pocustvuva spremna
Јас сум во групата што не им било убаво при првиот пат, па ме интересира, што е убавото? Ајде нешто образложете ми да сватам, дека ич не ми е јасно.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дивне што е убавото? Убавото најверојатно сака да каже дека е тоа што после првиот пат следува втор пат кој е секако поубав од првиот, па заборавиле каков бил моментот на губење невиност.
Како може првиот пат да е убаво? Грчење, болка, страв - убаво е?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Е ајде де ... тоа прашувам ...
Ако го заборавиле сите, што е нормална работа (мислам на болката) не значи дека може да се каже дека првото сексуално искуство е убаво.

Kajgana Shop

На врв Bottom