Вашето прво сексуално искуство

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Мене ми беше убаво првиот пат.... ама пак јас сум машко.... нема пукање... цепење.... делење.... и други пропратни работи :icon_lol:

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Se uste go neam doziveano prviot pat ali se nadevam deka nema da bide tolku loso kao sto pisuvate, mnogu luge vikaat deka toa e najubavata rabota.I spored mene e taka i se nadevam deka ke bide extra...

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Еленче... не ги мешај поимите.... никој не вели дека е најлошата работа на свет.... и тнт.... туку само што не мора никој да "фарба"... дека боли... боли.... и то е то.... а колку што читаш и самата на сите ги болело ама пак никој не се откажал од тоа.... значи убавото нема врска со болењето.... :icon_lol:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
divine напиша:
Јас сум во групата што не им било убаво при првиот пат, па ме интересира, што е убавото? Ајде нешто образложете ми да сватам, дека ич не ми е јасно.
sea go procitav postot i tvoeto baranje da se pobrazlozi so mi bilo tolku ubavo pri prviot pat.nee rabotata kolku ti bilo ubavo da li te bolelo bla bla
jas onaa blaga bolka ja potisnav so ona custvo na zaljubenost i sigurnost deka sakam da go napravam toa...deka e so licnosta koja ja sakam i den denes...i so pomislata deka nema utre denta da mi svrti grb da me ozboruva a kamo li da me ismejava.e tokmu toa prvit seks go pravi po siguren i po ubav:wub:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Eko1 напиша:
ама пак јас сум машко.... нема пукање... цепење.... делење.... и други пропратни работи :icon_lol:
значи ние машките сме во гоолема предност

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Болка при ПРВИОТ ПАТ

Ај дадете повеќе примери за БОЛКАТА дали ве болело, дали е тоа само првиот пат додека се скине хименот или боли при првите неколку пати...имам слушано секакви моабети....
Мене ми е многу страв од болката и сакам да видам како ви било на вас!

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
ЃАВОЛЧЕ напиша:
Ај дадете повеќе примери за БОЛКАТА дали ве болело, дали е тоа само првиот пат додека се скине хименот или боли при првите неколку пати...имам слушано секакви моабети....
No pain, no game, знаеш

N

n/a

Гостин
Strava tema..
Imav 15.5 god..se pretstaviv za 18...
Bev na edna planina so nasite,von sezona,imase nekolku familii se na se u hotelot...Flertuvav so edna od konobarkite navecer vo tv salata,ni sam ne si veruvav deka moze da ispadne nesto...
Fakticki i ona(megju 25-30 god) me odnese u soba kaj nea...i jas se sokirav koga ja vidov i drugata konobarka tamu...So ova iskustvo sto go imam sega:je: ,ali togas nozete mi se zemaa...Pocnav da se izvinuvam,taa(vtorata) samo kaza deka nema problem i deka i se spie,i se svrte na drugata strana...
Nejku ni da se sekjavam(valjda i sega sum crven...)kolku bev dugacok,ispod minuta,ali svrsiv nadvor:))...promumlav nekoi gluposti,se izviniv i zaminav.....
Na nea i stana jasno sto e rabotata....Narednite dva dena prosto begav od nea niz hotelot,mi bese nezgodno i ne znaev kako da i objasnam i da i se izvinam...
Se sekjavam samo deka celo vreme likuvav sam pred sebe po pat nakaj doma....i mislev kako ke im kazam i ke im potvrdam na drugarite deka sum go napravil...
Kopilj:bip: :bip: ...posle dojdoa pravite stvari,i.t.d

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Za prv pat se sluci kaj mene vo podrum.Si imav tamu edna sobicka i krevetce(tuka se druzevme so drugarite)a se sluci koga imav 17 godini so devojka pomlada od mene nema da kazam kolku godini imase.Ama iako pomlada ne bese nevina i bese dosta iskusna .

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Не да боли, корне!!!! Затоа секогаш велам и советувам првиот пат да биде со некој со кого си близок. Оти првиот (па и вториот, третиот пат), не го правиш тоа од задоволство, туку за да бидне работата, за да се искине кожичката ко што треба. Со денови потоа не можев ниту да одам нормално. Како да си се качувал на Водно без кондиција.

Прв ми беше мојот непрежален Д. Беше трпелив и нежен.:wub:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
ЃАВОЛЧЕ напиша:
Исто као заб да ти вадат, смешна болка.

Tanjushka напиша:
Не да боли, корне!!!! Затоа секогаш велам и советувам првиот пат да биде со некој со кого си близок. Оти првиот (па и вториот, третиот пат), не го правиш тоа од задоволство, туку за да бидне работата, за да се искине кожичката ко што треба. Со денови потоа не можев ниту да одам нормално. Како да си се качувал на Водно без кондиција.

Прв ми беше мојот непрежален Д. Беше трпелив и нежен.:wub:
Тебе да не те депилирале, а не да те ебаале.

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
vardarce напиша:
Исто као заб да ти вадат, смешна болка.

Тебе да не те депилирале, а не да те ебаале.
А јас се` си мислев вардарче дека е машко.:zlo: А тој да ти знаел дека боли како заб да ти вадат, болката била смешна :pos2: .

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Првото секс искуство на 14 години, сега кога ми текн ми еде да се смејам. се правев којти занае колку искусен а уствари до тогаш само порничи шо имав гледано бруки :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
24 јуни 2006
Мислења
37
Поени од реакции
1
leleeee:wub:
jas imam 17 god i seuste sum go nemala prvoto seksualno iskustvo iako odev so eden tip 1 godina i 8 meseci. i vikate boli,a?

Kajgana Shop

На врв Bottom