Вашето прво сексуално искуство

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Oдбрана

Aceva напиша:
Да, глуп е изразот. Дали ќе помогне ова: каде, кога и како се одвиваше (мора и периодот да се земе предвид) првата комплетна пенетрација?
Зошто мислиш дека сум му дозволила не некоја машка свиња да ми изврши комплетна пентетрација?
:) :)

Следниот пат кога ќе одлучиш да навредиш пола членови на форумов (сите машки), ќе попиеш доживотен бан од кајгана!!!!

т.е. следниот пат кога ќе навредиш било кого, толку ќе ти биде!

Имај убава работна недела.
- Dolphin

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Едно прашање до cyberlady - како ја изгуби невиноста? Со латекс или со пластика. Бај д веј - науката вели дека горените влакна од свиња се најдобар материјал за праење на справи за самозадоволување... Боље и од латекс и од пластика...

Ај сеа кажи дали пак свињата ќе ја колниш :raz:

J

Johnny Stulic

Гостин
Okulu 17 g 3 sredno redenka tipicna 5 dusi edna zena ,znam bev vtor traese edno 30 sek. ako ne se lazam tipkata preiskusna jas prezelen ispusti 5-6 tivki vozdivnuvjna i gi krenav gajchite.znam i ja poddadov toaletnata i jas si skinav za mene tro i zaminav nadvor:pos: utredenta falbi na uciliste kolku sakas(3-cata bevme skolski:icon_lol: )

Член од
13 ноември 2005
Мислења
1
Поени од реакции
0
На одмор, со дечко ми, не ме болеше уопште, се беше супер!!! Уживавме и двајцата!!!

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
eeee, uste kako mal....na 5 godini be...ako ne vi se verva ok?pojke ne objasnuvam...

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Како беше? Добри, лоши дешавки?
Моето беше ок, малце страв, трема меѓутоа бев малку поднапиен па така да не се познаваше многу :) После тоа првата after-sex цигара, уште не ја допушив, она се спреми и си отиде...

Член од
28 јануари 2006
Мислења
31
Поени од реакции
1
definitivno bese uzasno. pogolema bolka u zivot ne sum doziveala. imav 15 god

miss

ОСО со РОСО
Член од
21 јануари 2006
Мислења
26
Поени од реакции
1
bas mi e drago sto ovie devojkive se tolku iskreni i ponekoi retki slucaevi zadovolni od misijata sto ja izvrsile.:aplauz:

[Едитирано од FortunE: нема потреба од црвени букви и фонт 4ка:)]

Член од
24 април 2005
Мислења
32
Поени од реакции
1
Првото искуство ми беше глупо и непријатно. Машко сум ,а мака измачив за да свршам. Затоа не би сакал повеќе да говорам за тоа.

Член од
6 јануари 2006
Мислења
46
Поени од реакции
0
inace na fotelja na rodenden so slavenickata . a da na 16 god ona bese 18 valjda poiskusna nali ok nema veze. jas si sedev i ona samo dojde i me vikna do soba a ja onaka demek fraer idam i sednuem kaj nejze u soba na fotelja . i ona onaka lapkanje malce i op mojon stap i ona neso se nasmea i rece da se soblecam da go sredi maliot i mi sedna . pocustvuev toplina i onaka ona mi see trzase 3 min i stana jas go calnav i kraj tolku . so znam moze bev iskoristen a?

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
На паркинг куде мене....( у потемните делови)
У бубата моја.....
Беше тесно.......( у секоја смисла на зборот).......
Али Ок е сега.....:kajg:

Член од
6 февруари 2006
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pa ludnica beshe kako da imav zakoleno covek zimi se ushte ednash nema shansi takva rabota samo na gotov ce baram.....:)))))))

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
MSV напиша:
На паркинг куде мене....( у потемните делови)
У бубата моја.....
Беше тесно.......( у секоја смисла на зборот).......
Али Ок е сега.....:kajg:
Ај за многу години :je:

А публиката скандира..

Kajgana Shop

На врв Bottom