Вашето прво сексуално искуство

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Човече, тоа ти се вика химен од гипс...
Спукс, не е проблемот во (не)елатичноста на хименот. Проблемот е (беше, фала богу) во мускулатурата. Игла не моеш да бутнеш, а не нешто посериозно. Е сеа, мускулатурата е контолирана од главата, а у главата - еден тон глупости и стравои.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Aceva напиша:
Спукс, не е проблемот во (не)елатичноста на хименот. Проблемот е (беше, фала богу) во мускулатурата. Игла не моеш да бутнеш, а не нешто посериозно. Е сеа, мускулатурата е контолирана од главата, а у главата - еден тон глупости и стравои.
Тоа е више друга приказна. Кај спомнатава пријателка беше проблемот во самиот химен, на девојчето и се плачеше коа ми раскажуваше како ем на типот му потекол стојко од пробување, ем неа ѕвезди и се гледале цело време. Оттогаш имаше 2-3 кратки врски (кои претпоставувам кај запнале) и после тоа не сум во тек што се случи.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
spooky напиша:
...на девојчето и се плачеше коа ми раскажуваше како ем на типот му потекол стојко од пробување, ем неа ѕвезди и се гледале цело време.
Клиника. Ножот Спукс, нема друго.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Aceva напиша:
Клиника. Ножот Спукс, нема друго.
И нема.
Да знаеш дека те поддржавам за она - дефлорација од старт. Кај Африканците - што за примитивни ги сметаме - постојат ритуали со кои постарите жени од племето го уништуваат хименот на девојката и ја воведуваат во теоријата (за праксата не знам) на сексуалниот живот уште при првата менструација.

Кај нас, постарите жени од племето само ти велат „Чувај тоа за брак“. И после Офчар нема да се љути.

Од сите постови овде, само Дани кажа дека првиот пат и било како од бајка... Дани, вистина е или не подмафтуеш малку?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Подмафтуе, ко ја раскинаа пиштеше и по луѓе се жалеше. После сакаше да ја крпат. :):)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
во близина на црквата св.Климент Охридски, онаа после горна порта, на камената ограда, одма кога го поминуваш музејот на икони, десно.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Bilo je to nekad davno, tako davno kao i film valter brani sarajevo. :)
15 ili 16 gi imav, a taa malce poiskusna od mene

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Не лажам супер ми беше.Нормално дека малце болеше али траеше доста кратко и остатокот од вечерта беше супер . Баш како и што си мислев дека ќе биде .Може имаше влијание и тоа што личноста ми значеше многу и се се одвиваше доста полека,нежно и убаво:love2::wink:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Браос бе моме.
Ретки се таквите случаи.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
odamna:)na 17 ipol:)
kaj najdobar drugar,se druzeveme od prvo,bevme nerazdelni...i pocnavme poishe da se zblizueme...i poise i poise:):):)
i taka doe i do toa...mislam deka bese ok,i so najdobrata licnost so moze...
do den denes se druzime,vo sekoja smisla na zborot:):)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
paaaaaa so edna devojka koja sluchajno ja upoznav kaj vujko mi u kafich i normalno se prestaviv 4 god postar kao imam 19 inache beshe super iskustvo ona imashe 19 ja 15 :D ama na kraj i kazav i ne beshe mn luta posho mi beshe prva devojka znaesh i den denes koa ke se vidime praime moabet mislam se e ok megu nas

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
11
Јасно и гласно

smizlicka напиша:
Koga (koja vozrast),kade (mesto) i kako ja izubivte nevinosta?Kakvo bese vaseto prvo seksualno iskustvo?So sakanata/sakaniot ili....Opisete (po moznost do detajli)
Зошто мислиш дека сум ја изгубила невиноста?
:) :)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
cyberlady напиша:
Зошто мислиш дека сум ја изгубила невиноста?
:) :)
Да, глуп е изразот. Дали ќе помогне ова: каде, кога и како се одвиваше (мора и периодот да се земе предвид) првата комплетна пенетрација?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кај чичко ми дома, со една негова пријателка!!

Ако се мисли на комплет рескање со некоја плус фул тритмент.

Третиот пат беше најбоље, траеше појќе од пет-шестнаес мрдања.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
На журка, кога имав 18 години. После тоа уште 3 пати крварев. Ебате сексот.

Kajgana Shop

На врв Bottom