Прво бидна, па ти стана маж или обратно?коцка напиша:на 10 мај 2000 кај маж ми дома, од втор пат, толку бев эбунета што кога бидна работата слуучаааајно му удрив еден мал бокс))))))))
не беше нешто фантастично ама эатоа после...хе хе хе![]()
да....ги затворив очите и уживав...............:icon_rollкоцка напиша:па памтиш ли нешто друго?![]()
Си ми скршила филм максимално.коцка напиша:прво бидна бреииии, мислиш би чекала до свадба?))
ni edno masko ne e zasluzilo takvo nesto !spooky напиша:Си ми скршила филм максимално. Арно вели Ацева... Море ќе го приотвориме Малкоец Јуниверзити, па шо сака нека е..
Стварно, има ли некој/а на форумов шо чекал/а до свадба?
ола....тоа ми звучи на криза..........:raz:schtranga напиша:ni edno masko ne e zasluzilo takvo nesto !
Ај, ај, ај! Абе, такви враќаа на магаре свртени наопако, со катран и со пердуви. Кај отиднаа вистинските вредности? Шо се стори светов?schtranga напиша:ni edno masko ne e zasluzilo takvo nesto !
И на таткото на невестичето му служеа ракија во дупната чаша!!!Aceva напиша:Ај, ај, ај! Абе, такви враќаа на магаре свртени наопако, со катран и со пердуви. Кај отиднаа вистинските вредности? Шо се стори светов?