Вашето омилено јадење

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.044
I jas obozavam gravce. >.<

No tronot go poseduvaat lazanjite.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пинџуууур!:гик::гик::гик:

Мммммммм, можам пинџур за доручек, ручек и вечера секој ден да го јадам...
Се давам во пинџур...

Онака... имаш тазе крцкаво лепче, уште топло, сиренце и пинџурче....:love:
Има некоја разлика помеѓу пинџур и ајвар?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Македонка, уштипец и добро пржени компири на прво место.
Добро приготвен грав со повеќе црвена пипер на второ место.
Грашак со моркови како во студентскиот во Битола на трето место.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Кебапи+пржени компири+кромид+пиво=(y),десерт обожавам пудинг цел ден можам да јадам и од нашиве јадења селско месо да ми даде некој сега едно грне ке го стегнам инстантно:vozbud::D(y)

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Као ресторантиве ги гледаш ко бензиски станици. Шо сипаш? :D
Како што ставам бензин во колата исто така мора да капнам и нешто во стомак за да не крчи :)
Инаку никогаш не сум имал љубов по храната.Ако не водам сметка понекогаш се случува и да не јадам по два дена.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Во тафче загреано со масло,редам кечап и сенф,го оставам малце да се подзапржит и после ги редам јајцата да се пржет....ова за поручек ;)
Интресно, ќе пробам
Јас сум пржел, патлиџани или пиперки но кечап и сенф не сум пробал
Утре за појадок ќе пробам

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Обожавам кинеска храна - буда мени (ориз и noodles во соја сос со зеленчуци), пржениците со љут сос со кикиритки итн.
Од италјанската кујна омилено ми е скоро се - пица, лазања, шпагети, макарони...со сосови и зеленчук
Од нашава кујна сакам гравче, сарма и полнети пиперки со ориз и соја, секое можно јадење со компири (манџа, пире, мусака со соја), леќа, шопска салата (со секое јадење задолжително).

Бидејќи сум вегетаријанец имам и омилени вегетаријански продукти како соја шницла со топено сирење внатре (не се како оние од Виталија :icon_lol:), vegetarian nuggets (на протеинска база). Има една продавница за вегетаријански производи, ги има сите можни видови месо со тотално ист вкус како месото, само што се изгор цени. Не ми недостасува месо па не ми се исплаќа да давам 5 евра за едно паковање вегетаријански виршли. Веге-бургерот од Бургер Кинг е добар, оние лутите со топено сирење внатре - халапењос се уште подобри. И да не заборавам, плескавици од пченка и зеленчук.

За појадок мусли или овес со млеко, за освежување обична или минерална вода.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Прегледај го приврзокот 48123
Warm chocolate melting cake so sladoled od vanila na strana

Прегледај го приврзокот 48124
Vaka izgleda od vnatre,cisto cokolado.
колач топло-ладен мммм колку е добар!!:P го обожавам и јас...:)

Инаку ги обожавам сите врсти на салати(било овошни или солени) и тестенини..(макарони,шпагети,лазањи.равиоли тортелини...) риба и морски плодови.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Тестенини како шпагети макарони нормално, пица исто така, но и риба и пилешко со варени или печени компири или со мешан зеленчук.

И се разбира, сарма од лозов лист, ВРВ!

Kajgana Shop

На врв Bottom