- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.543
- Поени од реакции
- 29.114
Кажи само со кој беше со нас или Чкембари пошто имаш тука кај нас пријатели, ама по НГ пријатели сте со Чкембари, со кој беше ?Криво ми е за 100-те денари,криво ми е шо измрзнав на стадион,криво ми е..
Полоша игра-амин. Навивањето-исто,и од едната и од другата страна. За пеналот од мојата страна се виде дека го закачи,но после играчот на вардар шутна кон голот и кога се виде дека топката отиде над гол Мечкаровски свирна пенал. За црвениот,мислам и тоа дека не беше,не ми изгледаше ко ништо опасно...ама од коментарите тука гледам дека никој не се буни. Тоа е тоа,за следно "дерби" 2 пати ќе се замислам дали ќе одам..Срамота,ако вака се надева Вардар дека ќе успее да избори настап во Европа секоја чест. Јас ништо Европско не видов,исто и за Пелистер...ако му се амбициите да играам квалификации за ЛЕ или да бидат шампиони,во тој случај неможе да се затвараш кога имаш играч повеќе.
Кога израмнивме почнав да се радувам и прекинав, ми текна дека Чкембари ќе јадат гомна за непостоечки пенал или пристрасно судење.... се до црвениот картон.