Вардар - Пелистер (09.03.2014)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    89
да судиите се за Вардар, копилиња еј :tapp:

Да да, фаулот врз Наумовски не беше црвен, ич...

''Дербиво'' нема Д од дерби. Русинов нека собере парталите и нека тренира деца у Торпедо Москва. Кој аматер чоече никаква игра. За Пелистер што да се каже, со играч помалце место да тргнат во напад не се знае кој игра со играч помалце дали Вардар или Пелистер. Без шутеви, без акции, само влечење и лигавење по терен. Јас мислам дека и на топката и се здосади денеска. Џиџи е Мурињо за русов.

ова ако е дерби ондак како изгледаат другиве натпревари? :) Вардар ниеден играч ништо не покажа, од Наумовски сум побрз сигурен сум а едино тој Јовановски одигра нешто и него го извади овој :)

Колку треба да не се разбираш за да кажеш не беше пенал.:pos:

Мизерен меч...
Послаб меч неам гледано одамна....
И двете екипи не заслужија да победат,не заслужија ниту бод....

Јас знам дека не може да се мери со другиве лиги што ги гледаме ама сум видел многу подобри утакмици кај нас...

Шампионски Вардар :facepalm::tapp:
Ниту една врзана акција ниту една.
Категорично тврдам дека Пелистер моментално е појак од Вардар.
Исто сметам дека двете екипи се оштетени, со пеналот и црвениот, разликата е шо кај нас то беше директно за голот.
Фаранг џабе скокаш кога сте на исто ниво со сите екипи, мизерија сте. Работнички излегува дека е најдобар.
Фала за Куритите за подршката за стадионот. :D

Ако Самсоненко не го шутне овој кондициониов wanna be тренер, Вардар и во ваква катастрофална конкуренција ќе има тешкотии да стигне до титулата...

Послаби утакмици од ова дсерби немало одс оние 0-0 во 2009.
Скапаници и едни и други :confused:

Криво ми е за 100-те денари,криво ми е шо измрзнав на стадион,криво ми е..

Полоша игра-амин. Навивањето-исто,и од едната и од другата страна. За пеналот од мојата страна се виде дека го закачи,но после играчот на вардар шутна кон голот и кога се виде дека топката отиде над гол Мечкаровски свирна пенал. За црвениот,мислам и тоа дека не беше,не ми изгледаше ко ништо опасно...ама од коментарите тука гледам дека никој не се буни. Тоа е тоа,за следно "дерби" 2 пати ќе се замислам дали ќе одам..Срамота,ако вака се надева Вардар дека ќе успее да избори настап во Европа секоја чест. Јас ништо Европско не видов,исто и за Пелистер...ако му се амбициите да играам квалификации за ЛЕ или да бидат шампиони,во тој случај неможе да се затвараш кога имаш играч повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom