Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
Дури и да преспоставиме дека ти се има тоа случено со мајката на роденденот на нејзината ќерка - твоја девојка, форумов ќе биде последно место кај што ќе го соопштиш тоа, од страв. Ако воопшто имаш девојка...
Секој со свои сваќања, а нормално дека ќе го пишам на форум, сепак со никови е не е со имиња а и плус тоа глеам форумов настанал хиерархиска работа. Барем ако е така нека кажат никови и секој од тој ник шо отворил тема, нека ги одбележат кај чија тема да се трола кај чија не. Незнам според кои правила и прописи се води форумов, ваљда нема никаков удел бојата на стилот „кајгана е нее“
Како и да е сепак јас не се навредив, секој си се изрази и си се истури после толку време. Неам совест да замерувам на луѓе од секакви видови како и хендикепирани, ментално болни, бубалици и луѓе кои единствен извор на социјализација им е форумов.

Член од
2 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
40
Неам совест да замерувам на луѓе од секакви видови како и хендикепирани, ментално болни, бубалици и луѓе кои единствен извор на социјализација им е форумов.
Дечко бе, многу вреѓање...
Онтопик: Исклучи тоа табовите од порничот шо го глеаше? :pos:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Погледни ги бе, гладни тие сирачиња.
Погледни ги само коментирале еднаш, не им било бериќетно со лајкови па пишале по втор пат со надеж за повеќе :LOL:
A тебе не ти беше доволен еден профил, па направи три?
И да не должам, не очекувај никој да ти поверува. Еве јас ќе ти кажам зошто не ти верувам. Ако си маж, и ова ти се случило нема да пишеш на форум. Ти пиша, значи отпаѓа опцијата маж. Или си женско заробено во тело на машко или само женско (со форми). И затоа не се чуди зошто никој не ти верува,а знам дека знаеш. Шест страни на темава со исмејување секако дека ти се доста.

поздрав

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
A тебе не ти беше доволен еден профил, па направи три?
И да не должам, не очекувај никој да ти поверува. Еве јас ќе ти кажам зошто не ти верувам. Ако си маж, и ова ти се случило нема да пишеш на форум. Ти пиша, значи отпаѓа опцијата маж. Или си женско заробено во тело на машко или само женско (со форми). И затоа не се чуди зошто никој не ти верува,а знам дека знаеш. Шест страни на темава со исмејување секако дека ти се доста.

поздрав
Кое исмејување бе?
Од луѓе кои неможат да дигнат глава да видат дали се гордее некој со нив? Од такви ли да да го мислам ова исмејување? хаха човек што во рок од 10 месеци напишал 1.103 мислења, тој или е инвалид или неможе да се пронајде себеси во свежиот воздух logout from here, трето нема.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Како и да е сепак јас не се навредив, секој си се изрази и си се истури после толку време. Неам совест да замерувам на луѓе од секакви видови како и хендикепирани, ментално болни, бубалици и луѓе кои единствен извор на социјализација им е форумов.
О јееее штом не ти веруваат на приказната кажи им GET A LIFE !:tapp::pos:

Знам дека ти е тешко со твоите 14 години и никој не ти обрнува внимание, но гледај на позитивна страна на работата - ќе помине, ќе пораснеш и ќе имаш вистински СЕКС (се надевам со женско).

Поздрав:нинџ:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Кое исмејување бе?
Од луѓе кои неможат да дигнат глава да видат дали се гордее некој со нив? Од такви ли да да го мислам ова исмејување? хаха човек што во рок од 10 месеци напишал 1.103 мислења, тој или е инвалид или неможе да се пронајде себеси во свежиот воздух logout from here, трето нема.
Хахахаха, кое исмејување? Епа ако не си разбрал до сега шо се пишува на темава многу ми е жал за тебе. Мојот број на мислења нема никаква врска со воа, секогаш е така :D Кога ќе немаш шо да кажеш ќе се фатиш за мислењата...
А ти твојата глава ја дигна да видиш кој се гордее со тебе? Постојат ли такви воопшто? Или ти сам се гордееш?

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
Хахахаха, кое исмејување? Епа ако не си разбрал до сега шо се пишува на темава многу ми е жал за тебе. Мојот број на мислења нема никаква врска со воа, секогаш е така :D Кога ќе немаш шо да кажеш ќе се фатиш за мислењата...
А ти твојата глава ја дигна да видиш кој се гордее со тебе? Постојат ли такви воопшто? Или ти сам се гордееш?
Не, не разбрав брат, слабо ја контам филозофијата на сираци и бездомници кои се молат комшијата да има добра вајлерес врска а и не ми се верува да ги сватам, не планирам да отварам ниски врати, барем не во моиве 100 години живот.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не, не разбрав брат, слабо ја контам филозофијата на сираци и бездомници кои се молат комшијата да има добра вајлерес врска а и не ми се верува да ги сватам, не планирам да отварам ниски врати, барем не во моиве 100 години живот.
Го ценам оптимизмот, ама земјава нема да трпи суштество како тебе 100 години

Член од
5 март 2011
Мислења
850
Поени од реакции
829
aj kazi ni po koja slucajnost ostanavte sami i imavte vreme za sex kade otidoa site?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Коа ги издржало твои 10 колена уназад па шо остало за мене.
А ти знаеш дали некој од кај мене живеел 100 години?
Ќе ти помогнам. Не, нема никој достигнато :D
Иако нивната цел во животот не била да отворат тема на кајгана за "сексот" со мајката на женската, сепак...

Значи за тебе ич да не се надеваме :pos:

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
А ти знаеш дали некој од кај мене живеел 100 години?
Ќе ти помогнам. Не, нема никој достигнато :D
Иако нивната цел во животот не била да отворат тема на кајгана за "сексот" со мајката на женската, сепак...

Значи за тебе ич да не се надеваме :pos:
Ете ти лајк од мене со надеж дека нема пак да ме цитираш со малограѓански потези со за победа на тастатура и можност за берба на некој лајк.
Удри дете удри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom