Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Помислата дека собиранката ќе се состои од: дебели, грди, слепи, ороспии, дечишта, инвалиди, сексуално и финансиски загрозени, жртви на семејно насилство, модови по хиерархиски пат, лажговци и многу други шо не ми текнуваат, тоа за мене е брука брат, јасно ти е сеа?
Он не е дебел, не е грд, ниту слеп, не се дружи со ороспии (само понекоаш го ду*ат у мозок), никоаш не бил дете, не е инвалид, е*е поише од шо можете да замислите .....додуша виртуелно сеуште, се соживува со главни улоги по порничи, најубав е на мајка, пун е ќеш, лесно се впушта во виртуелни врски и после плаче и лечи фрустрации.
Година дена е член на форум ама како:sasha4fiercef, Данлош Чехонте и најново Вергилиј.
Нели е најубав на мајка и најголем јебо?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас дечково некни го видов со една постара жена во еден бар, не знаев дека бил член на форумов. Светот е мал.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Темава станала хит бе. Саша Фирс4енце било ова. Заборавив јас.

Стварно, 3 пати да се регистрираш на еден форум и да кажеш дека сите на форумот се будали, дебели, слепи или какви и да кажеш, ти е равно на самоубиство. Сам себе убијал. 3 пати сака да влезе во тоа друштво што го плука, со сила онака. Брао.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Другарче , ти да си ја ебел и неа и мајка и немало да доаѓаш тука на форум да се прчеш , а уште помалце да се расправаш со некои непознати фаци .. очигледно е дека си имаш психо проблеми , јгб има луѓе шо помагат ..

п.с А баба и ја плесна ?

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Моментот кога авторот на темата ги прогласи сите форумџии за најголеми накази во универзумот...........

и сеуште е тука!

priceless.....

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.483
sasha4fiercef, Вергилиј, Данлош Чехонте... Наречете го како сакате.
Баниран поради користење повеќе јузери. Штом е дијагностициран со multiple personality disorder, јасно ни е дека може да ја ебе само десната рака. Океј, некогаш и левата.

Приказните во порничите се само за едно употреба. Лошо е ако почнете да си градите некаков замислен свет околу нив. Крај на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom