ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 139 67,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 14,0%

• Вкупно гласачи
    207
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
ti glej si nekoj sipak da ne ti go zakaci ebate toa kurtonot sharen. ic ne se sekiram za gomna kako tebe, eve dobivate sve sto zasluzuvate kopile edno severdzansko
лелеее ама ме исплаши, кога толку го поддржуваш Шпицниот и килавото ДПНЕ што не дојдиш да живееш во Македонија наместо на ни продаваш демагогии од некоја плажа во Асралија. еве само што не дошол Шпицниот на власт. :pos: :pos: :pos:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
zosto nekam da disam ist vozduh so tebe be kopilj. poubavo e vaka od daleku da gledam kako sipci ti ja ebat majkata dur ti produzuvas nekoj nebitni i defakto da gi odrzuvas na vlast.

ke se smeni vlasta koga togas ili ke si umres i siromav i eben od tokmacite sto smrdat na loj... realno toa i zasluzvas.
Од патриот на батерии како тебе, освен плукање и колнење како некоја неписмена баба на чешма, друго и така не може да се очекува. Сега како врв на твојот патриотизам редно е да му стегниш по еден лајк на статусот на Шпицниот на фејсбук. :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
darce ti ke imas sipak premier ne jas. tebe ke te brka nekoj ljoc od rabota i ke te samara kaj stigne ne mene. majka ti ke pusi niven kur za da te prehrani. jasno ti e? tolku vredis ti i celo tvoe semejstvo, ednostavno tolku pamet imate.

i ne jas ne sum patriot, odmana zavrsi toa... ako ne si ja naucivte lekcijata od pred nekoja godina, terajte uste so govedata na vlast i che gevera. genderaciski neka ve ebat. prvo majka ti, pa zena ti, pa kerka koga si tolku glup da ne mozes da vidis sto ti se slucuva u dvor.
Јас не ни реков дека си патриот, туку само дека продаваш демагогии. а сега слобоно продолжи да си ја покажуваш својата немоќ, простотилак и недостаток на интелигенција плукајќи ги сите што го критикуваат килавото ДПНЕ и министерчето за опозиција во двете влади на СДС и ДУИ.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.493
Поени од реакции
24.739
Јас не ни реков дека си патриот, туку само дека продаваш демагогии. а сега слобоно продолжи да си ја покажуваш својата немоќ, простотилак и недостаток на интелигенција плукајќи ги сите што го критикуваат килавото ДПНЕ и министерчето за опозиција во двете влади на СДС и ДУИ.
ok kurtonu... ke se setis na muabetot eden koga ke gi dozivees posledicite na tvojata intelegencija i ti site drugi

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
ok kurtonu... ke se setis na muabetot eden koga ke gi dozivees posledicite na tvojata intelegencija i ti site drugi
за жал интелигенцијата и домашното воспитување не ми дозволуваат да се спуштам на твоето кенгурско ниво. Се гледа дека твојата нервоза доаѓа од секојдневниот пад на рејтингот на Шпицниот а и ДПНЕ заедно со него. а на твојот муабет секако ќе се сетам и нема да заборавм да те потсетам после изборите в година :pos: :pos: :pos:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.493
Поени од реакции
24.739
за жал интелигенцијата и домашното воспитување не ми дозволуваат да се спуштам на твоето кенгурско ниво. Се гледа дека твојата нервоза доаѓа од секојдневниот пад на рејтингот на Шпицниот а и ДПНЕ заедно со него. а на твојот муабет секако ќе се сетам и нема да заборавм да те потсетам после изборите в година :pos: :pos: :pos:
koja intelegencija stoko edna? :lolzz:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.789
ej ama me zaeba sega nema sto :popce:

aj sega fokusiraj se koj sipak ke ti bide premier kurtonu
За твоја информација Груби одамна е премиер а Шпицниот му седи на Али в скут, ама тебе толку ми ти делиле :pos: :pos: :pos: :pos:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.493
Поени од реакции
24.739
За твоја информација Груби одамна е премиер а Шпицниот му седи на Али в скут, ама тебе толку ми ти делиле :pos: :pos: :pos: :pos:
e ako de, sega i formalno ke ti bide. ti pomogna za toa da se sluci.

za toa koj mu sedi u skut majka ti najdobro si znae.

Kajgana Shop

На врв Bottom