ВМРО-БНД ГИ КОМАНДУВА СВОИТЕ КУРИРИ ВО СКОПЈЕ

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Татари едно треба да запаметите Никогаш нем да успеат вашите фалсификати.
1,5 милиона дошли,па сега цела МК е 2,2 милиона со албанците и сите други,само си представи за колко хора става збор.Ако това са дел от македонскиот народ днес,то вие сте помалце,со оглед на това дека тиja имат деца и внуци и вкупно са повеке от вас тиja во днешна вардарска МК.
Бидете живи и здрави и ти и Кико и сите кои мислат како вас.Господ си знае работата!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
1,5 милиона дошли,па сега цела МК е 2,2 милиона,само си представи за колко хора става збор.
Бидете живи и здрави и ти и Кико и сите кои мислат како вас.Господ си знае работата!
Господ крајот ке ви го најде, и не го спомнувајте името свето Господово и не го мешајте Господ во вашите лаги.

Член од
13 март 2008
Мислења
73
Поени од реакции
1
Kаде бехте вие тогава?Зашто не приехте вие во домовете си тиja 1,5 милиони хора кои немат ништо?Зашто не им дадовте вие от вашата земja?Знаеш ти дека хората во БГ давали от собствената земja
СОФИJA ГИ ВЗЕ БЕЖАНЦИТЕ, ЗА ДА НАПРАВИ ОТ ДЕЦАТА ИМ JЕНИЧАРИ.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
1,5 милиона дошли,па сега цела МК е 2,2 милиона со албанците и сите други,само си представи за колко хора става збор.Ако това са дел от македонскиот народ днес,то вие сте помалце,со оглед на това дека тиja имат деца и внуци и вкупно са повеке от вас тиja во днешна вардарска МК.
Ти реков, немој да го ставаш моето име во уста зошто не знам што си ставал во неа

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Господ крајот ке ви го најде, и не го спомнувајте името свето Господово и не го мешајте Господ во вашите лаги.
Не ние бодеме очите на светците по црквите и манастирите,видохме како са избодени тиja на Борис І!Не ние тркахме икони по манастири да се заличат натписите.Не ние урнахме паметници и гробове во Битола,Ново Село,Цапари,Доjран и така нанаму.Това не е богохуство?

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
СОФИJA ГО ВЗЕ БЕЖАНЦИТЕ, ЗА ДА НАПРАВИ ОТ ДЕЦАТА ИМ JЕНИЧАРИ.
Даде им четмо и писмо,даде им леб,даде им куки,даде им живот на нив и на техните деца,това кое не направивте вие.Беха поблизо до вас,бехте братовчеди от соседни села,па не им дадовте това кое им дадоха братjaта на 500-700 километри северноизточно от нив.Треба да се срамите,па не да зборувате такви глупости.Кога фактите говорат и боговете молчат.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Очите ги бодат крадци кои влегуваат и крадат по црквите.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Даде им четмо и писмо,даде им леб,даде им куки,даде им живот на нив и на техните деца,това кое не направивте вие.Беха поблизо до вас,бехте братовчеди от соседни села,па не им дадовте това кое им дадоха братjaта на 500-700 километри северноизточно от нив.Треба да се срамите,па не да зборувате такви глупости.Кога фактите говорат и боговете молчат.
Нешто ја заборави окупацијата на вардарскиот дел ос србите изгледа. Премногу бевме зафатени со решавањето на нашите проблемите со овие другиве што ни се прават браќа, а у прва прилика како вас-нож у грб.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
што имаш ти дадено бе лично кажи ми пингвин еден,не сери на форумов.
кој богови кој факти,јас велам ти си мексиканец,и ај докажи дека не си.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
што имаш ти дадено бе лично кажи ми пингвин еден,не сери на форумов.
кој богови кој факти,јас велам ти си мексиканец,и ај докажи дека не си.
Тој за една червена можи се да ти даде, само ти посакај желба...Татарски asses....

ps.Некако смирена ми е татарската ложа на форумов..Некако како да подзаспаа со нивните слики како „докази“..Епа мора да се оддели време и за фалсифицирање...Се очекува нов напад за некое време, од источните татарски племиња...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Тој за една червена можи се да ти даде, само ти посакај желба...Татарски asses
ќе даде велиш:pos2:
јас незнам зошто не си земаат и албуми со животинско да си чуваат ќе му служи како историја на животните,замисли бугарска историја на животни,поголема глупост:pos2::pos2::pos2:

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Баси.... загубих се за един месец... и толкова глупости на куп не бјах чел...
Ама това е изкуство да се измисли!!
Еј Т'рбух! Вземи напиши една автобиографија (СV) и ја прати на Слави Трифонов. Току виж те покани за сценарист да правиш компанија на Иво Сиромахов. Такива идеи като твоите трудно ште дојдат на ум на нјакој.

Мольа модераторите да закльучат темата. Прекалено е глупаво, за да стане качествен сеир...

Член од
1 август 2007
Мислења
153
Поени од реакции
10
Фала.За жал тако е има 1,5 милиона хора от Егеjска македониja во БГ и благодарни за това шо им дадоха хората тука.Еве ти една жена,коja била дете во истото това бегане от Eгеjска Македониja.
Като не верваш на мене,верваj на неа,дали jaс сум бегал,дали ти?Еве коj е бегал.
Лјубка Рондова от с. Шештево, Костурско, е жена на починалија полковник от ДС Карајанев. Лјубка пази полковнишка пенсија + ежегодни неофициални парични помошти от службата на м'жа ј и докато ј ги дават, ште не ште, ште се вклјучва в б'лгарската дезинформарционна анти-македонска пропагандата, макар че ј личи че не ј по вкуса, но какво да се прави: "Интерес'т клати феса"!
Костурчани в Софија в'обште не ја уважават, нито като човек, нито като певица с изкуствено лансиран пропаганден имидж! Ходи като т'рговски п'тник с плик с касети и CD-та и увештава кост'рчани да ј ги купјат, но много, много рјадко нјакој с голјама жал за неја ј купува нешто!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Провоцирајте,провоцирајте татари и после ке ми се жалите.

СМРТ БЕ ЗА ВАС ФАЛСИФИКАТОРИТЕ.

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ МАКЕДОНИЈА ОБЕДИНЕТА.

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
ќе дојдам ич не ви се плашам,бугарија сум бил 100тина пати,има македонци таму повеќе од бугари.вие треба да се плашите,а славе трифунчо слободно нека си кажува приказни,за жаби :pos2::pos2::pos2: само тоа знаете вие не знаете друго.што имаш завршено ??? пекар апотекар или дргатор?
Бате, заповjадаj в Б`лгариjа ;-))) Казвал сум го много пати ;-) Ако ти е кеф, купи си кука в Петрич, Благоевград, Софиjа, Варна или кадето сакаш. Добре дошал ;-)
За Слави не си ме разбрал наверно. Господин Тарбух е идеален да прави предаваниjата на Слави. С такива приказки реjтинга на шоуто ште скочи много.

Kajgana Shop

На врв Bottom