После долго читање низ интернет за ефектот и дејството и да ви кажам малку бев исплашен за да не има некои странични ефекти...
пред некој ден си купив вијагра
ми испадна прилично евтина една од 50мг доаѓа 130 ден.
(а пак 100мг не ми е потребна)
Можам да ви кажам дека чувството е неописливо!
постигнав ерекција како никогаш до сега!
а инаку за штетни ефекти, ништо од тоа!
имам читано многу на интернет и единствено виагра не треба да земат некои стари срцеви болни!
на главната страна американската исто ништо не е наведено како штетно! освен тоа штом се продава ги има поминато тестирањата и е одобрена за користење!
ајде ако има некој што земал друг да напише искуство :baeh:
:pos2::pos2:
Абе кој те излажал...130 денари...
имало сиденафил цитрат-не велам не....ама максимум 10милиграма-другото псеудоефедрин...и други срања...
И да
ако човек нема еректилна дисфункција не смее да користи вијагра
Така да јас не користам...ок ми е и вака,а ти си имал пласибо бее
Синедафил треба да биде чист бе...а то е поскапо...
А инаку влијае врз психофизички способности(може да дојде до промена нагла на притисоко)-потоа консултација со ДОКТОР ОБАВЕЗНО-за дозирање а и дали...ќе издржиш-оти кени загина на саут парк од вијагра една епизода....туу тамн за оргазмо срцето Бууу
Значи срцето е важно,понатаму несакани дејства има и проблеми со варењето понекогаш...зашеметување-АЛКОХОЛ НИКАКО...
И лекови кои се ослободуваат азотен оксит...на пример амил нитрат овие де за болку во градите-таа комбинација не оди...
Понатаму лошо е црвенило..губење вид на моменти...
и Најважно....
нема да има ерекција доколку нема стимулација....сексуална-предигра,орал:puskоти нема машко како лиже пуси емот икон) е па потоа се добива ерекција...инаку ЈОК:nenene::nenene::nenene:
Без стимулација(без разлика дали има потреба од вијагра ил не)-нема ни Е од ерекција...
Ако нема
Можам да ви кажам дека чувството е неописливо!
постигнав ерекција како никогаш до сега!
земи кофеин...доволно на пример 400 мг,и антиоксиданси(олигојак+селен)тие се поевтини...па ќе видиш исто е...(а и ова не мора....пак е Кул...
Тоа само за случаите каде ИМА ПОТРЕБА инаку ЈОК-биди среќен....си преживеал...
Патем која фирма е таа шо дава за 130 денари вијагра...ОМФГ можеш да станеш ВИЈАГРА ЛОРД...:pos2:
Ми се допага прашањево од ex machina.
Сварно како делува Вијаграта на жените ? Ако знае некој нека пише, а уште подобро е да пише некое женско што има пробано.