Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како делува вијагра на жени? (се мисли на директна конзумација) Делува ли воопшто?
:pos2::pos2:После долго читање низ интернет за ефектот и дејството и да ви кажам малку бев исплашен за да не има некои странични ефекти...
пред некој ден си купив вијагра
ми испадна прилично евтина една од 50мг доаѓа 130 ден.
(а пак 100мг не ми е потребна)
Можам да ви кажам дека чувството е неописливо!
постигнав ерекција како никогаш до сега!
а инаку за штетни ефекти, ништо од тоа!
имам читано многу на интернет и единствено виагра не треба да земат некои стари срцеви болни!
на главната страна американската исто ништо не е наведено како штетно! освен тоа штом се продава ги има поминато тестирањата и е одобрена за користење!
ајде ако има некој што земал друг да напише искуство :baeh:
Ми се допага прашањево од ex machina.
Сварно како делува Вијаграта на жените ? Ако знае некој нека пише, а уште подобро е да пише некое женско што има пробано.
Сум чула дека со вијагра ти е толку надрвен што не си го ни чуствуваш пимпекот, а камоли некакво уживање или оргазам да доживееш ... :baeh:После долго читање низ интернет за ефектот и дејството и да ви кажам малку бев исплашен за да не има некои странични ефекти...
пред некој ден си купив вијагра
ми испадна прилично евтина една од 50мг доаѓа 130 ден.
(а пак 100мг не ми е потребна)
а инаку за штетни ефекти, ништо од тоа!
имам читано многу на интернет и единствено виагра не треба да земат некои стари срцеви болни!
на главната страна американската исто ништо не е наведено како штетно! освен тоа штом се продава ги има поминато тестирањата и е одобрена за користење!
ајде ако има некој што земал друг да напише искуство :baeh:
Сум чула дека со вијагра ти е толку надрвен што не си го ни чуствуваш пимпекот, а камоли некакво уживање или оргазам да доживееш ... :baeh:
Дополнително ќе прочепкам на интернет за индикациите, контраиндикациите и штетните ефекти па ќе ви пишам![]()
со оглед на тоа дека иам 20 години немам потреба од вијагра ама ич! таму некаде коа ке ми овене на 50 60 години ако можам уште да терам може да користам сеа никако!
Каде може да купам Виагра на црно? Не сакам да купувам од аптека...
Не е препорачливо да се зема виагра на црно..Каде може да купам Виагра на црно? Не сакам да купувам од аптека...