Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.864
- Поени од реакции
- 20.412
Јас мислам дека земаат за да им држи долго, повеќе од 2 минути.Па тие веќе имаат дисфункција, инаку зошто би пиеле вијагра.
Јас мислам дека земаат за да им држи долго, повеќе од 2 минути.Па тие веќе имаат дисфункција, инаку зошто би пиеле вијагра.
Господ сексот го измислил за размножување...за тоа ти треба 5 мин. Што не му се буните вие верниците да продужи?Па тие веќе имаат дисфункција, инаку зошто би пиеле вијагра.
5 минути е успех Боди.Господ сексот го измислил за размножување...за тоа ти треба 5 мин. Што не му се буните вие верниците да продужи?
Му купи маџун на твојот?Јас мислам дека земаат за да им држи долго, повеќе од 2 минути.
Јок, чекам да регулира, крвна слика па ќе го средам.Му купи маџун на твојот?
Битно е да шприцне.....и да оплоди јајце клетка, што е со вас што не може да се задоволите со саати?5 минути е успех Боди.
За него имам едно комбо....сексмашин ќе биде. Ама терај го да спортуе, да не му се запушуваат артерии.Јок, чекам да регулира, крвна слика па ќе го средам.
Е тоа де, неможам да го мрднам.Битно е да шприцне.....и да оплоди јајце клетка, што е со вас што не може да се задоволите со саати?
Автоматски споено мислење:
За него имам едно комбо....сексмашин ќе биде. Ама терај го да спортуе, да не му се запушуваат артерии.
Да, во теорија би требало да биде така, ама ја лапнав половинче, безвеза, да видам шо ќе се случи, и со тешки маки на некој 60-70% го симињав, додека не помина дејството, ни надразнување сексуално, ни ништо.За половина час до еден час од земањето започнува дејството. Трае отприлика до кај 4 часа, а има и студии кои покажуваат дека може да трае и до 24 часа, но тоа е во домен на теоријата.
Ерекција добиваш само ако си сексуално надразнет, значи не е така како што си мислиш, пиеш и доле ракета 4 саата без престан, не е така.
A oсети срцето да ти чука јако и брзо?Да, во теорија би требало да биде така, ама ја лапнав половинче, безвеза, да видам шо ќе се случи, и со тешки маки на некој 60-70% го симињав, додека не помина дејството, ни надразнување сексуално, ни ништо.
Туку, ако некој сака да зима ваква работа, Цијалис е подобра опција, 3 дена трае.
Не, ништо друго немаше.A oсети срцето да ти чука јако и брзо?
Во аптеките, само гледај од колку мг ќе земеш, немој да претераш. Земи од најмалите, 2.5 мг мислам дека беа тие, или подели го дома, па експериментирај.@TITTANIK каде да најдам цијалис?
zemi si 100ki i podeli go apceto u 4. Nemas gajle raboti a bi trebalo da e ista cenata.Во аптеките, само гледај од колку мг ќе земеш, немој да претераш. Земи од најмалите, 2.5 мг мислам дека беа тие, или подели го дома, па експериментирај.
lol, kasnam godina dena ama moze ke ti brka rabota...Дали ако се користи често може да дојде до еректилна дисфункција?
Nakaj Cair, ili Tetovo aptekite.Дали некаде низ аптеките во Скопје може да се најде Вијагра без рецепт и каде ?