Бурек

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Обожавам бурек. Особено после излегување накај 3h со месо, јогурт и лута сол и после едно тутунче за по пат... леле, леле, леле живот давам за бурек...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Бурек е царска работа...со што сакаш...а за најубав дефинитивно пица бурек во Кичево

Член од
26 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
мммммммм кога ќе отидам некаде во странство бурекот најмногу ми фали :pos2: негде и го има али никаде не е како кај нас

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Го јадам најчесто со сирење и поретко пица. Без јогурт, нормално. :)
И тоа све у 5 сабајле го јадам пред спиење, а после излегување бе мамата, не чини... :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
На топлово време не иде бурек. Пред 3-4 дена се зафркнаф гадно коа јадеф пица бурек од Кисми и ојдоф у црвен крст на предавање од прва помош....
Скинаа напонски кабел и не работеше климата... внатре беше презагушливо и топло и плус од ова мрснава и зачинета храна... аххх

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Јадам,нормално ама не многу често.Во последно време јадам во Вегера со јогуртче:pipi:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
/me love BUREK!!!:vozbud:

Додека бев во средно, ах минато... секое сабајле, станица кај Ајчо на бурече со месо и јогуртче. Сега летово пак се убив од јадење бурек во 3-4 насабајле. A тоа уствари спаѓа у доручек или вечера?:pipi:

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8hFV10jmDsU[/media]

hehehe duri na you tube ja ima:):):):):)

Член од
28 јули 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
не сакам да јадам бурек, пошто е мрсен
ама јеби га , посел излегување не мозжам да се воздржам

...иначе најмногу го сакам пица бурекот у ДУКАТ - Штип, такозвани бурек дукат.....:aplauz:

јаааамииииии

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
najbolje za rasonuvanje! a inace, mrsen, gaden, ama neizostaven del od nasata lakoma makedonstina

Kajgana Shop

На врв Bottom