Бурек

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
може и таму се убави буреците ама како што е овој во кичево не можат никаде да направат ист, а камоли поубав :pipi: не дека се фалам ама дојдете па уверете се:pipi:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Уште од мал јадам бурек и секогаш ке го јадам

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Бурек со месо и јогурт рано наутро...:vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Бурек со сирење односно изварка ми е најдобар поручек ,ама зависи и од мајсторот што го прави :toe:.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
редовно јадам бурек, али уште многу пити треба да изедам за да го стигнам јанко :pos2:

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
И јас јадам многу често бурек..

Член од
26 јули 2009
Мислења
42
Поени од реакции
3
Јадам во било кое време, ама најдобар е во раните утрински часови.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Бурек рулз...по една пута јадам на ден скоро секој ден:drk:

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
У Ск мн често коа ке се вракаме со моите од гости и ке застане татко ми пред Ваташа и мајка ми одма ке почне да вика Што е ова у 1 саат се јаде ли бурек ау али од коа ке и купиме убаво и е и после кај вие будали па и ја со вас:tapp:
Бурек најубав у Ск иам пробано од Весна у Бисер и у Ваташа не е лош.Пиза бурек адор:smir:
Исто мн убав бурек иам пробано во Кочани само нз од као се викаше бурекџилницата

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.052
Поени од реакции
5.964
Најдобар бурек во Скопје имате на две места.Едното место е ЖУ ЖУ и се наоѓа до самиот влез на Градскиот Трговски Центар.Кога одите од плоштадот према трговски последниот дуќан од лева страна.Второто место е фурна Свети Николе која се наоѓа спроти Клинички Центар односно првата бурекчилница од десна страна на самата улица.Инаку од ова место најголеми потрошувачи се вработените од Клинички Центар.Оваа фурна е позната и по најдобрите ѓевреци во цело Скопје а единствена конкуренција им е фурната К15 која се наоѓа на Битпазар спроти влезот на Амбулантата.

Kajgana Shop

На врв Bottom