На реклами не верувај, прво било каков сендвич што ти рекламираат не е ист со оној што ќе одиш да го нарачаш во таков ресторан. На рекламата се изгледа свежо, ама кога ќе ти го дадат во сендвичара мислиш дека сте врсници.додека во Бургер Кинг се печат на скара на жар лично од вработените, барем така ги рекламираат до кај што сум видел досега. Тоа е и главната разлика меѓу Whopper-от и Биг Мек-от, плескавицата на Бургер Кинг всушност има вкус како нешто готвено без разлика од какви состојки е направена.
Незнам ја јадев у Њујорк пред два месеци негде, баш ме интересира дали ќе биде истиот вкус, Мекдоналдс беше истиот, ќе видиме за Бургер Кинг?Отворено е? знае некој што како е?
блиску ми е мора да се иде деновиве![]()
Истиот ќе биде, јас во будимпешта јадев и ми беше многу повкусно од мцд, од минијатурното лепче што секој месец му качуваат 10 ден цена повеќеНезнам ја јадев у Њујорк пред два месеци негде, баш ме интересира дали ќе биде истиот вкус, Мекдоналдс беше истиот, ќе видиме за Бургер Кинг?
Како квалитетно си истрола, алал да ти еРетко купувм хамбургери ама некни бев во брзање и си мавнав еден со средна лесковачка од Вили....ммммммм...најдобриот сендвич шо сум го јадел во животот....тартар сосот.....![]()
Е ајде де.И јас имам јадено во Бургер Кинг сегде низ европа и Дубаи. Темата е за македонскиот Бургер Кинг, АМАН!