- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 209
300€ da go zemish pasosos za 3nedeli a +35€za 3denaKako misliš 300e normalna procedura 335e za 3 dena?
300€ da go zemish pasosos za 3nedeli a +35€za 3denaKako misliš 300e normalna procedura 335e za 3 dena?
Стрижат.Многу е тоа... Што прават посреднициве...
300Eur samo za posrednikot? vo toa vluceni li se taksite (80leva do 3 rabotni dni) ili toa plus se plaka?300€ da go zemish pasosos za 3nedeli a +35€za 3dena
Ne ne, cena je od 300 do 350 sa svim taksama i izradom pasosa za 3 radna dana+ putni troskovi.300Eur samo za posrednikot? vo toa vluceni li se taksite (80leva do 3 rabotni dni) ili toa plus se plaka?
(i ako moze zbor dva zosto sluzi posrednikot, koga znaeme kaj treba da se ide, koj dokument da se popuni i na koja smetka da se plati,na koj salter, itn..) ili mozebi toa e suma za posrednikot za sto pobrgu da se zavrsi rabota?
Plus, i jas kako Mad Jack ke letampostoi li uste opcijata da se zeme za 8 rabotni casa?
Ima li nekoj sto zemal za 8 rabotni casa pasos?
335€ e plakanje so site davacki300Eur samo za posrednikot? vo toa vluceni li se taksite (80leva do 3 rabotni dni) ili toa plus se plaka?
(i ako moze zbor dva zosto sluzi posrednikot, koga znaeme kaj treba da se ide, koj dokument da se popuni i na koja smetka da se plati,na koj salter, itn..) ili mozebi toa e suma za posrednikot za sto pobrgu da se zavrsi rabota?
Plus, i jas kako Mad Jack ke letampostoi li uste opcijata da se zeme za 8 rabotni casa?
Ima li nekoj sto zemal za 8 rabotni casa pasos?
Ќе почекаш уште некои 2 години, на сите ни имат кажано дека за година дена , али од интервју до пасош во рака е 2.5 - 3 години, се надевам дека ќе ја забрзаат постапката во иднинаZdr. ovde sum nova
Bev na intervju na 31.12.2020, sega sum na 2.
Sto da ocekuvam, za kolku vreme bi dosla do drzavjanstvo?
Koga bev na intervju nekoj od tie sto cekavme rece za godina dena. Ima li nadezi?
Blagodaram
Broj od posrednikot? Ti, ili bilo koj sto bil vo skoro vreme i zavrsil rabota kako sto treba. Mojot posrednik go snema otkako mu pisav deka ima ukaz. Moze vo poraka da mi go pratis brojceto. FalaJas predhodnata nedela bev, ponedelnik podignav ukaz, vtornik se slikav, cetvrtok zedov pasosot, 310e sve komplet
Пиши го твојот посредник јавно да го знаеме.Broj od posrednikot? Ti, ili bilo koj sto bil vo skoro vreme i zavrsil rabota kako sto treba. Mojot posrednik go snema otkako mu pisav deka ima ukaz. Moze vo poraka da mi go pratis brojceto. Fala![]()
Dechkoto shto pishi so kirilica i shto se bori protiv off topic otide vo off topic do gusha.. Bidi fin ajde prosvetli gi decata shto baraat informacii vo vrska so iznosot na sumata deka nekoja strana nanazad nekolku chlenovi objavija cenovnik kolku koshta normalna procedura, beza postapka i express postapka, a ostanatite razliki gi pravat cenovnicite na posrednicite.. Neka ne pishuvaat dzabe koj kolku dal poshto sekoj posrednik ima razlichna "taksa"Стрижат.
Гледам се' уште си батхрт. Ако, нека ти кисни.Dechkoto shto pishi so kirilica i shto se bori protiv off topic otide vo off topic do gusha.. Bidi fin ajde prosvetli gi decata shto baraat informacii vo vrska so iznosot na sumata deka nekoja strana nanazad nekolku chlenovi objavija cenovnik kolku koshta normalna procedura, beza postapka i express postapka, a ostanatite razliki gi pravat cenovnicite na posrednicite.. Neka ne pishuvaat dzabe koj kolku dal poshto sekoj posrednik ima razlichna "taksa"
Mene primer posrednikot mi kazha deka do pasosh imam ushte 230€ po brza postapka za 3 dena..
Ne bre dusho, ne si pridavaj na znachenje.. Ti mi si samo dobra zabava, nasmevka i off topic ponekogashГледам се' уште си батхрт. Ако, нека ти кисни.
И треба да пишуваат кој колку им бара, која глупава логика ти е тоа да не пишуваат. Ценовникот е една работа (ако одиш сам), а посредникот е друга работа само членови како тебе и Блгарчето ОфтопикоФ не очекувам да го сфатат и разберат тоа.
Да, од 26 мислења пола ти се офтопик, во право си + гледам жешкото ти влијае.Ne bre dusho, ne si pridavaj na znachenje.. Ti mi si samo dobra zabava, nasmevka i off topic ponekogash
A inache my bad, neka pishuvaat koj kolku platil ama neka ne prashuvaat i neka ne se baziraat poshto ima razlichni ceni kaj posrednicite..i ushte ednash:
- Ne me bolish![]()