Ukaz kaj dvajca moj bliski lugje 103 ukaz so intervju 30.1.2019
Polozitelno 23 oktomvri. Bushiii tamu be ajde...zavrsiv jas oficijalno cela moja familija dobivme grazdanstvo
Ukazzzzz!!!! Idemoooooo! Puno sreće svima u buduće!
Kao što sam već pisao:
Intervju Sofia 30.01.2019.
Položitelno 23.10.2020.
Danas ukazzzzz breeeeeeee
Zdravo. Da li ima clenovi so beja ova nedela da podignat ukaz vo Sofija? (Ponedelnik, vtornik, sreda?) Da li ima guzva pred MP kolu se ceka ako moze nekoj da napise iskustvo?
Zdravo. Da li ima clenovi so beja ova nedela da podignat ukaz vo Sofija? (Ponedelnik, vtornik, sreda?) Da li ima guzva pred MP kolu se ceka ako moze nekoj da napise iskustvo?
Ima i drugi prepiski od 1/2019 pa do poslednite promeni sto se seuste na polozitelno... najverojatno so pokasna data se staveni na polozitelno...ke im dojde redot na site
Prvo ne sum ti sin,vtoro neznaesh jas kolku godini imam,a ti mozes da pratish kolku sakas i da bidesh clen od posle vtora svetska vojna,mene ne mi menuva nisto.Sekoe vtoro prasanje e ima li pisma ima li ova ima li ona,dali razbirash deka ima lugje sto cekaat i drugi postapki,spodeli go iskustvoto bidi kolegijalen
Автоматски споено мислење:
Moze 100 profili da napravime da ja ispotime sestra ti majmun eden
Zdravo drustvo sabajle bev sofija go zedov drzav.bev megu prvite brzo zavrsiv rabota a drugite so odevme oddelno ostanale do kasno
Kako so se slusnavme
Se stvorilo guzva okolu 100 150 luge
Tie bile megu poslednite
Ke vidime utre dali ke se slikame
Imalo mnogu
Zato.moze utre a moze i zadutre
Pozdrav
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.