Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nekolku strani nanazad imas 99.9% sveZdravo. Da li ima clenovi so beja ova nedela da podignat ukaz vo Sofija? (Ponedelnik, vtornik, sreda?) Da li ima guzva pred MP kolu se ceka ako moze nekoj da napise iskustvo?
Ima i drugi prepiski od 1/2019 pa do poslednite promeni sto se seuste na polozitelno... najverojatno so pokasna data se staveni na polozitelno...ke im dojde redot na siteNeka mu e so srekja na Ali Baba
Cudno kako prepiska 136/2019 i 998/2019 uste se na polozitelno.
Ima, bea, guzva e, ceka se mnogu, ama site si zavrsuvaat rabota i se srekni, najadeni napieni i mos po popat nesto ke "udarat"Zdravo. Da li ima clenovi so beja ova nedela da podignat ukaz vo Sofija? (Ponedelnik, vtornik, sreda?) Da li ima guzva pred MP kolu se ceka ako moze nekoj da napise iskustvo?
Vikni me i mene, bas mi se "onadue" u posledno vremePrvo ne sum ti sin,vtoro neznaesh jas kolku godini imam,a ti mozes da pratish kolku sakas i da bidesh clen od posle vtora svetska vojna,mene ne mi menuva nisto.Sekoe vtoro prasanje e ima li pisma ima li ova ima li ona,dali razbirash deka ima lugje sto cekaat i drugi postapki,spodeli go iskustvoto bidi kolegijalen
Автоматски споено мислење:
Moze 100 profili da napravime da ja ispotime sestra ti majmun eden
Nisto cudno, i porano e imalo takvi iznenaduvanje..... samo treba vistinskata kupa so dokumenti da ja fatatSe nadevam so ova tempo da izleze nekade oktomvri ukaz i na tie so sme od april polezitelno hahaha
Офтопик.Hasta![]()