Altair75
MasterAssassin
- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 3.922
Djabe e... Pak ke prasa so e rabotata![]()

Djabe e... Pak ke prasa so e rabotata![]()
Сеуште нема информации,ајде уште еднаш и јас да прашам само..........A tie sto zedovme drzavjanstvo preku konzulat, dali ima sansi da ni izdadat duplikat, ne vidov nekoj da spodeli tocni informacii.
Na vase mesto da sum, da mi e potpisan ukazo, sega odma palam kolata, pravam test, odam Sofija u MP, zimam go ukazo ako go dadat, ako ne go dadat, jadam kebapi, setam malku, pijam kafe, gledam jaki tetkiСеуште нема информации,ајде уште еднаш и јас да прашам само..........
Мене посредникот ми рече од следна недела ќе можело
Sent from my Redmi 8 using Tapatalk
Ne mu pisemepak kje mu piseme
![]()
Е како не одговарал никој кога претходниот пат ти одговорив:Mene mi se smeni avgust 2020 a intervju 15.04.2019 i uste stoi kako tvojot status.Prasuvam sto e rabotata ne odgovara nikoj a sekoj den proveruvam pozz.
Самиот дури го лајкна одговорот и утредента пак истото прашање го постави.Па уште се до таму, застанаа на тој датум и цел месец скоро нема промени од финална кон положително. Никој не знае зошто се закочи, проверувај ти редовно но не можеме да ти кажеме точен датум кога ќе бидне. Се надевам советот сепак си работи и каснат само со објава на статусот и дека наскоро ќе "експлодираат" со промени, но кој ги знае што прават. Ептен заглави работата со финална.Zdravo drustvo 15.04.2019 finalna status cekam za polozitelno a pred dve nedeli odgovorivte deka se do sredinata na April a nema nisto smeneto ?Ako moze nekoj odgovor
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Указот ми е земен преку конзулат,прашањето е дали можи да се земи дупликат итн.итн до сликањеNa vase mesto da sum, da mi e potpisan ukazo, sega odma palam kolata, pravam test, odam Sofija u MP, zimam go ukazo ako go dadat, ako ne go dadat, jadam kebapi, setam malku, pijam kafe, gledam jaki tetkii se vrakam nazad.... i pisam so sum napravil...e**go e*es... 100 godini cekas ukaz i sega koga ima sansa da go zemes nabrzina, nikoj ne saka da dade use 100 evra... ako ne drugo barem da se proseta do Stolicata
zaebi posredniko so ke kaze
Автоматски споено мислење:
Ne mu piseme![]()
ne se zima duplikat postoeckiot ukaz im go pokazuvas u min za pravda i ti davaat udomno pismo...i go nosis vo sredecУказот ми е земен преку конзулат,прашањето е дали можи да се земи дупликат итн.итн до сликање
Sent from my Redmi 8 using Tapatalk
Pa ima I sto Da Se vidi vo StolicataNa vase mesto da sum, da mi e potpisan ukazo, sega odma palam kolata, pravam test, odam Sofija u MP, zimam go ukazo ako go dadat, ako ne go dadat, jadam kebapi, setam malku, pijam kafe, gledam jaki tetkii se vrakam nazad.... i pisam so sum napravil...e**go e*es... 100 godini cekas ukaz i sega koga ima sansa da go zemes nabrzina, nikoj ne saka da dade use 100 evra... ako ne drugo barem da se proseta do Stolicata
zaebi posredniko so ke kaze
Автоматски споено мислење:
Ne mu piseme![]()
078838254ZZdravo mi treba posrednik od istocna makedonija, nekoj da mi dade kontakt
Ti cestitam od srce zasto znam od forumov deka si se namacil da dojdes do ova. Zasluzeno i uzivaj!!!Ekipo vcera se slikav za 5 minuti zavrsiv rabota i vo sreda ke mi go pratat pasost i licnata karta ...... Za vozacki prasav posto jas gi imam B,C,E ke moze posle 6 meseci da se preflat do togas so MK ke se sluzime... Pozdrav i imajte ubav den