Oti nemozes da izvades maticen broj za eden den , nemora da spies mozes i da sedes cela vecer oko da ne zaklopesDrustvo edno prasanje drugava nedela treba da odam sofija za da se slikam
Posrednikov mi vika moralo da se odi na 2dena so spienje
Ne mi e mnogu jasno zosto so spienje
Jas drz.go imam zemeno
Ako mozi nekoj da mi kazi
E fala tiOti nemozes da izvades maticen broj za eden den , nemora da spies mozes i da sedes cela vecer oko da ne zaklopesmozes da si does i utredenta pak za sofija da zemes maticen adresa i u policija da se slikas .. znaci imas 2 opcii
https://www.mvr.bg/dbds/дејности/такси-и-банкови-сметки/lichna_karta_pasportDali moze da se slikas za pasos da go zemes istiot den i kolku pari e?
070518802Ima li go nekoj brojot na Mitko Janev posrednik od strumica?
I jas sum preku dedo roden 1921, vo momentov sum na polozitelnoZdravo sakam da prasam imam podneseno za bg pasosh, sega sum na finalen eksperten pregled. Imam dokumenti od dedo koj e 1921 roden a pred toa od tetka koja ima vekje bg drzavljanstvo, pa sakam da prasam dali ima nekoj slicno iskustvo dali imam sansi da dobijam drzavljanstvo.
И јас исто положително прадедо роден 1922I jas sum preku dedo roden 1921, vo momentov sum na polozitelno
od deka info deka e pocnat February sto se polozitelno I ako e taka za kolku vreme bi go iscistile poz.Dali nekoj znae kolku prepiski ima vo 2020 a kolku vo 2021, sakam da znam dali e guzva kako sto e vo 2019
Автоматски споено мислење:
KOLKU SE SANSITE ZA UKAZ ?
1.MOMENTALNO E PROCEDURA POLZITELNO OD FEBRURI
2.DOKUMENT OD BRATUCED SO BG PASOS POVRZANO OD DABC ZA PROIHOD
3. POTVRDA OD BG KLUB, DEDO RODEN VO 1903 GODINA VO SELO SO 100% BG NASELENIE
4. POSTAPKATA NE E BILA NA DOPOLNITELNA
5. Podadeni dokumneti prv pat vo 2017,potoa imase problem I so DABC, zatoa zakasni proishodot
KE BIDAM BLAGODAREN AKO NEKOJ PO ISKUSEN ILI SO IS ISTITE RABOTI IMA ISKUSENO UKAZ
Top e forumot balodarenie I na dobrite admini, aktiven sum od 2016
Falaa ti mnogu070518802