- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Abe tase ubavo ime borisov da ne ti kaza do 15 deka nema da rabotat ..... Prasav 4 posrednici i site rekoa do 4 januar abe tasseZiti alah braced smiri se
Abe tase ubavo ime borisov da ne ti kaza do 15 deka nema da rabotat ..... Prasav 4 posrednici i site rekoa do 4 januar abe tasseZiti alah braced smiri se
Ama taka e do negde, osvesti se kaj ziveeme. Nz zs se tolku potresuvas. Koga ima, togas. Dali 5 jan ili 15 jan, nema nekoja razlika.Abe tase ubavo ime borisov da ne ti kaza do 15 deka nema da rabotat ..... Prasav 4 posrednici i site rekoa do 4 januar abe tasse
Ohoo cestitki drugar , ti rekov cudno oti po spisok so imame 9 meseca site polozitelno potpisi, ti bese prv na proverka , teski i neizvesni 4 dena ali sepak dobro e koga se dobro se zavrse pozПрегледај го приврзокот 278175
Vcera vo 15 30 casot mi se smeni vo Ukaz,po samo 4 dena proverka od Viceprezident,posrednikot moj se javi kaj negov covek vo min za pravda problemot bil od min za pravda koga mi gi prakale dokumentite ne pratile 1 dokument kaj Jotova zaboraveli li neznam...i so intervencija od strana na mojot posrednik sve e prateno i vkjucen sum vo Ukaz 231,posto toj ukaz i za mene bil Fala na site i da znaete kako sto mi kaza mojot posrednik site na polozitelna ke dobiete Ukaz...poz
15 години живеам во бг мислиш дека лажам ? знам им системот политика од тука и натаму ама на никој не му се работи. не ги познаваш бугарите доста. и со COVID уште полошо.Abe tase ubavo ime borisov da ne ti kaza do 15 deka nema da rabotat ..... Prasav 4 posrednici i site rekoa do 4 januar abe tasse
Знам дека треба да имаш 6 месеца најмалку пасош, адреса, па за да можеш да ја смениш во бугарска, т.е. тоа е македонска дозвола преведена на бугарски на дозволата ќе пишува "МК" позади, на пример таа не е призната во Англија (само 6 месеца), а другар мој за камион полагаше во БГ за да му биде бугарска а не преведена затоа што во Англија не му ја признаваа. Истото и јас сакам да го направам, али да го земам прво пасошот.Moze predhodno e pisuvano za ova no nemozev da najdam. Ve molam za info koja e procedurata za vadenje na bg vozacka dozvola, sto dokumenti se potrebni, moze li preku ambasada da se podnese, koga se predava makedonskata i dali moze so taa vo mk da se vozi kola sl mk tablici? Fala i pozz.
Викаат дека ако си со службената адреса(Леге 6)не си можел да ја смениш мк со бг дозвола?!Знам дека треба да имаш 6 месеца најмалку пасош, адреса, па за да можеш да ја смениш во бугарска, т.е. тоа е македонска дозвола преведена на бугарски на дозволата ќе пишува "МК" позади, на пример таа не е призната во Англија (само 6 месеца), а другар мој за камион полагаше во БГ за да му биде бугарска а не преведена затоа што во Англија не му ја признаваа. Истото и јас сакам да го направам, али да го земам прво пасошот.
Cestitki eve uste eden dokaz deka rabotat iako mnogu eksperti na forumot ni davaat deziformacii .... Pa i neznam zosto e cudno i sne posledni vo svetot kako drzava ne pomina i Etiopija , toa koga imame 2 miliona eksperti vo MakedonijaПрегледај го приврзокот 278175
Vcera vo 15 30 casot mi se smeni vo Ukaz,po samo 4 dena proverka od Viceprezident,posrednikot moj se javi kaj negov covek vo min za pravda problemot bil od min za pravda koga mi gi prakale dokumentite ne pratile 1 dokument kaj Jotova zaboraveli li neznam...i so intervencija od strana na mojot posrednik sve e prateno i vkjucen sum vo Ukaz 231,posto toj ukaz i za mene bil Fala na site i da znaete kako sto mi kaza mojot posrednik site na polozitelna ke dobiete Ukaz...poz
Ke rabotat,ama dali ke rabotat stvarno ili ke bidat samo prisutni toa neznaeme od ponedelnikAmerika ja otkri izgugla huhu, napisi plata Mk ke ti izlezi 30.000 pa ne e
Kade vi e pozitivata ah breeeAmerika ja otkri izgugla huhu, napisi plata Mk ke ti izlezi 30.000 pa ne e
Se potrosiKade vi e pozitivata ah breee